1:a advent i bakfyllans tecken

Jag är inne i en djup pluggdepp-period just nu. Har haft den där jäkla tentan som jag tror varit den värsta på hela skoltiden. Lämnade in den inatt vid kl.02. Är absolut inte nöjd me den, men jag orkade inte me den mer. :(

Nu ska jag sätta igång me en tenta som ska in på fredag o det är för den andra kursen. Men först måste jag ju skriva till er. :)

Har inte varit o tränat varken idag eller igår. :( Skit me. Men förra veckan tränade jag faktiskt fyra ggr o jag vart skitmallig! Imån ska jag dit.

Detta är veckan som gick. Har ju inte bloggat sen i torsdags.. :/

I fredags eftermiddag hämtade jag ines hos henrik. Sen kom Fia o Isabel hem till oss o vi bakade pepparkakor :) Vi försöööökte verkligen låta ungarna få baka hyfsat själva, men de .. tänkte inte likadant som oss.. så vi tog kanske typ över hela arbetet. Fia o jag kavlade ut varsin degklump, o sen la vi utvalda formar framför respektive barn o sen fick de välja helt fritt (?). Sen fick barnen typ välja var formarna skulle vara (eller inte) o efter att de tryckt ner formarna o sen lyft bort dom, så tog vi över.

Konstverk. Den tjocka handen är ines o den andre är isabels.

 
Ni ser ju, lite fick de faktiskt göra. :/
Barnen tyckte det var jättekul! de första plåtarna.., o sen fick vi fortsätta själva.

Sen kom Alva, My o Martin o vi hade pepparkaksfika. :)

Lycklig Alva!


Isabel :)Ungarna sprang runt o hade skitkul! De lekte i mitt förråd att de var på jobbet o gick runt me varsin handväska o ibland var de ute o gick me "sitt barn" i dockvagnen. Vi hörde att de lekte o skrattade i mitt sovrum o när jag tittar till dom så förstod jag varför. De hade rivit ner mina kuddar, överkastet, täcket, lakan o den stora bäddmadrassen på golvet o byggt ett berg. Sen hoppade de ifrån sängen. De hämtade oxå en massa gosedjur o även ines sängkläder.

Efter en stund blev alla hungriga o vi beställde pizza. Efter en stund gick alva o gänget hem, o ines o isabel gosade ner sig me en film i soffan. Jag tror klockan hann bli 21 innan de åkte hem. Ungarna vart hemskt trötta. :)

På lördagen lämnade jag ines hos henrik o sen pluggade jag o tränade på dagen. Gick in på systemet för att handla till kvällen, men glömde leget(?) hemma. Kassörskan ville givetvis att jag skulle visa, men jag bönade o bad. Till slut sa jag att en av personalen har sin son på min dotters dagis o efter att hon hämtat henne så godkände de mig. "Jag känner ju igen dig, men jag vet inte hur gammal du är. Men du är absolut äldre än 20.."

Folket i kön bakom mig tyckte jag skulle se det positivt. Men då undrar jag; Hur länge ska man behöva se ut som 14år?

På kvällen sen satt jag, Lotta, My o Fia här hemma o snackade skit! Lotta o jag var tuffa o drack alkohol, o de andra två skyllde på graviditeter o bilkörning. Töntigt.
Jag var tuff fram till kl. 22 ungefär, sen var jag förmodligen rätt jobbig. Vad vet jag? Jag var ju inte där. Jag var i min egna värld där jag trivs bäst.
Efter 23 gick vi till henrik o lämnade emil o sen gick vi till PC. Det var mycket folk o tråkigt. Jag tycker inte alls det är kul på puben. Det är alltid trångt o det kommer alltid fram dryga personer (för jag var ju förmodligen inte dryg?). Sen vet jag inte så mycket. Har fått höra att lotta gick hem o att jag o fia gick till henrik igen. Där blev vi utsjasade ganska fort för de skulle tydligen gå o lägga sig.  
När vi kom hem till mig så vet jag att fia ställde fram ett glas vatten på mitt sängbord o hämtade en spyhink o ställde vid sängen. Sen gick hon.

Jag kan bara hoppas att jag klädde av mig själv. Liiite stolthet måste jag väl ändå haft?

På morgonen vaknade jag av att henrik kom hem o hämtade emil. Han kom aldrig tillbaka sen. Jag släpade mig upp till soffan. I den soffan låg jag sen heeeeeeela dagen. Ja, när jag inte låg på toan o kräktes då förstås. Jag ville dö, o jag ville dö fort. Jag frös typ hela dagen, men orkade aldrig hämta täcket i sovrummet. Jag knölade in mig i min lilla filt här ute. Var ganska ynklig som ni säkert förstår. När det ringde folk kunde jag inte svara för jag visste jag skulle kräkas så fort jag började prata.

Jag tog upp mobilen o kollade facebook, men upptäckte då att det var 1:a advent. ALLA på fb bakade lussekatter o sjöng julsånger där hemma. "Men så jävla trevligt då!" tänkte jag surt. På torget var det julskyltning o i vanliga fall hade jag muttrat över det me, men inte detta året. Jag hånflinade elakt när jag hörde regnet smattra utanför. Sen såg jag på nyheterna att det var storm utanför mitt fönster,o att vi inte fick gå ut, men det var inget jag märkte av.
Det var först senare på kvällen som jag såg skyltarna ute svaja, o när jag var ute me emil senare på kvällen så flög han nästan iväg! Han lyfte typ o flög lite åt sidan så han blev skiträdd o gnydde till. Sen lämnade han inte mina ben. När jag såg en sån där trädgårdsstol i plast komma åkande ifrån en av tomterna fattade jag vinken o sprang hem.

På natten var det skitläskigt o jag vart livrädd över att nåt skulle komma farandes in i fönstret. Vi överlevde natten, o på morgonen sen när vi var ute me emil var det rena kaoset på gatorna. Det var stora grenar o brädor på cykelbanan o flera träd här i stan var av. Det var även mycket glas o porslin för lyktor o krukor hade gått sönder. Jag tänkte på lilla mamma som bor i stugan ute i skogen me en massa stora träd på tomten. Huset hade klarat sig men det var krukor o möbler över hela tomten. O det låg träd över vägarna när hon körde ifrån göteborg på söndagen, så hon hade knappt kommit fram.

Vid lunch igår lämnade jag ines hos David o Marie. Sen åkte jag o handlade julklappar i en temporär outletbutik här i stan. Fyndade lego, barbies o andra dockor o vart helnöjd!


Efter det pluggade jag resten av dagen o kvällen. Mycket spännande.

Idag efter dagiset var josse här o hälsade på. Mysigt när hon är hemma. :)
Sen kom Cajsa o Jocke o hängde här en stund. Nu sover snutt o jag har målat naglarna o nu bloggat. Ska ge mig in i nästa tenta snart. Tror jag.. :/

Här kommer lite fler bilder. :)

Lördagsmys o Mora Träsk :)
BUSTED! Här stjäl hon godis ifrån min skål, o byter me nån äcklig ifrån hennes skål.

O här kommer bilder ifrån när milla o hon lekte. Kommer ni ihåg att jag berättade att Ines var sur nästan hela tiden? Här är min prinsessa.
NU ska jag lägga mig i soffan! Eller nä just det. Plocka fram skolan hette det juh..

Puss
Visa fler inlägg