Gos me bebis :)

Idag har vi träffat Lina o Samuel! Jag vill me ha bebis!!! Han var så gosig o hade så gosiga lår o armar o händer o kinder.. O så var fötterna fortfarade sådär runda o goa :)

   
Vi köpte kläder till honom som passade perfekt :)
Åh, vill gosa igen..!

Igår var vi på loppisen - jag, pappa, Ines o Emil :)Jag hittade rätt mycket jag ville ha, men som vanligt när jag har ines me mig så känner jag mig stressad. Jag köpte en docka för 5:- som hon har sovit me idag, o sen köpte jag ett golv-pussel o ett dockhus!! Hon har lekt me allt idag o jag är speciellt mallig över dockhuset för jag älskar dockhus!


Jag köpte det av Mia o Elin för 100:- o Jag visste inte om ines skulle tycka om det, men hon har lekt me det o möblerat det så fint :)

På em städade jag här hemma. Ines var småtjabbig - man känner att trotsen är kommen, o jag kan tycka det är kul o se henne så framåt som hon är, men det blir tjatigt i längden. Man har ju hört om detta innan o var väl beredd på det, men man känner sig som en dålig mamma när man bara bråkar hela tiden.
Igår när vi hade varit o handlat tjafsade hon hela vägen o även pappa skällde på henne. Hon bara springer rätt ut på vägen o struntar fullständigt i om vi ropar på henne. Hon sprang rätt ut på vägen när det kommer en bil o jag hugger tag i luvan på hennes tröja varpå hon trillar bakåt o hamnar på rumpan. Hon blev skiträdd o jag kände mig elak. :(
Anna hade hört en barnpsykolog på TV som pratade om just trotsiga barn, o hon sa att det finns inte så mycket att göra än att vara konsekvent. Man får inte se det som att man misslyckats som förälder utan det tillhör barnets utveckling. Testing testing. Jag försöker verkligen vara hyfsat lugn, men när hon springer rätt ut på gatan är det ju ren rädsla från min sida när jag hugger tag i henne.
Jag frågade idag hur hon var på dagis, o de sa att honsäger alltid ifrån om hon tycker nåt är fel, men det är ingen sur unge o man kan alltid diskutera me henne sa dom. Det finns barn som bara är arga under hela trotsåldern o det ska tydligen oxå va normalt. Min unge är ju åtminstone lycklig o mallig hela tiden :)

Idag pluggade jag efter jag efter jag lämnat henne på dagiset. När pappa kom hem från sin långpromenad så gick jag o tränade. Jag har ju inte tränat på en vecka nu o det var vansinnigt skönt o svettas lite! Sen var pappa o jag på stan. Jag lämnade böcker på biblan o sen handlade vi en dress till Samuel :)
Vi tog sen en mjukglass hos Roy o jag kan säga att den var icke god! Den smakade bara grädde :(

Vid 15 hämtade jag ines o sen gick vi till My o Alva där vi lekte me Lina o Samuel. Pappa var hemma me Emil.
Pappa vill verka vara tuff o säger att hundar är inget att ha, men det är han som tar me honom ut hela tiden. Han pratar lika mycket me hunden som me oss andra. :)

Ikväll har vi busat i soffan! Ines satt som en fästing på ryggen på stackars morfar :)


Denna bilden älskar jag! :)


Här slappade vi tidigare i veckan :)

Nu måste jag plugga!!

Ha det gott :)

Visa fler inlägg