Ines o jag är rastlösa!!

Hänger me Ines i soffan. Vi är redan uttråkade. Vi vaknade 06.30 av nån anledning o då ville hon upp. Lyckades hålla kvar henne i tjugo minuter, men sen gick vi upp o åt frukost. Gjorde en halv portion gröt o en macka till henne, o hon åt upp nästan allt. Efter frukost klädde vi på oss yttekläder äver våra pyjamasar o sen gick vi ner till parken me Emil. Ines sprang nästan hela tiden. Det var skönt ute idag. Fåglarna höll låda uppe i himlen o Emil hade fullt sjå me att jaga alla.

Ines sprang mot lekparken o jag band fast Emil i en karusell som man kan snurra me. Jag fattade hur kul det kunde bli om han börjar röra på sig, men det är enda saken som ines inte leker me så därför satte jag honom där. Ines gungade o åkte kana.
Då kom det en fågel på andra sidan snurrkarusellen o Emil sprang mot den o skulle jaga bort den. Karusellen fick fart o började snurra, fågeln stack, Emil stannade, men det gjorde inte karusellen. :)

Det var kul, min humor. :) Han klarade sig utan skador.

Sen gick vi hem o diskade, o vek undan sista tvätten. Nu har vi legat i soffan en timme. Jag är hungrig så jag ska fixa iordning lite middag nu. Sen ut me hunden igen o då ska vi på premiärtur me nya vagnen! I em ska vi bada. Mitt barn luktar.. sådär gott i håret.

Jag har en ny kärlek! Man skulle kunna säga att jag har en ny kille. Ines har fått en bonuspappa.

Han heter Brolle. Innan har jag bara tyckt han sjunger bra o har stor lugg. Men nu har jag kommit på att han är fruktansvärt snygg, sjunger enbart för mig, o jag fullkomligt älskar hans dialekt. Jag tror han är genomsnäll, o jag frågade Ines när han var på TV om han var fin o då sa hon Ja.

Han vet inte om sin nya familj än, men jag ska ringa honom i veckan.
Visa fler inlägg