Ska bli mamma igen! :)

Ni som höjer på ögonbrynen kan slappna av.
NEJ, jag har inte varit oansvarig o smusslat me p-pillrena o haft hutlöst me sex.
Jag tog ett mer oproblematiskt initiativ o ringde på en annons på blocket istället :)
Resultatet blev en vovve som är en 14 veckors blandras. Hans pappa är en renrasig Lhaso Apso o mamman är en korsning papillon-schnauzer. Lagom stor, fäller inte o är bara min! Han var även billig vilket gjorde mig misstänksam men det visade sig bara att uppfödarn ville bli av med den. Han är sist kvar av kullen o springer nu omkring o irriterar mamman o pappan :)
Hon ville jag skulle hämta honom så fort jag kan för de målade om där hemma, så jag hämtar honom förmodligen redan imån!

Jag har oxå suttit i telefon med intressenter på huset idag. Folk har ringt o mejlat hela helgen o idag har jag ringt o sorterat ut en del. Min granne däruppe, Bettan ska hämta nycklar imån hos mäklarn så hon kan visa huset för folk. Jag har bett henne känna av hurdana de är o hon ska ringa så fort hon visat det för nån.

Imorse var jag även hos ögonläkarn för att prata om ev. operation. Mina ögon är fortfarande inte friska så vi ska avvakta en månad till innan vi diskuterar närmre. Jag måste lugna mig me mina utgifter nu. Har köpt både en kamera o nu hund. Jag har pengar NU, men sen får vi bara halva studiemedlet i maj, o i juni har man nada. Måste lägga undan till dess.

I helgen har jag jobbat. Ines var hos mamma o kenta i lördags o hos Alven i söndags (igår). På kvällarna har jag varit helt slut o inte orkat plugga nånting. Jag har suttit nu i ren panik, men det blir bara skit. Jag mejlade läraren o frågade om jag inte kunde göra reservuppgiften istället.. Skäms som tusan för detta, men det är ju inte så att jag brukar göra så.
Men jag får inget grepp om pedagogiken. Det enda vi gjort nu dessa två veckor o ska göra denna veckan oxå är att lyssna på en massa föreläsningar o läsa några kapitel i våra böcker o sen ska vi förklara hur VI ser på de olika vetenskapliga begreppen utifrån det vi läst. Vi ska inte referera eller nåt sånt utan bara spekulera fritt. Sen ska vi även kommentera varandras inlägg oxå. Det blir ju att alla skriver nästan samma sak o man bara upprepar hela tiden.
Men man kommer väl in i det så småningom.

Nu ska jag hänga tvätten o sen ska jag ta tag i badrummet däruppe. Ines badade ikväll o när jag tömde vattnet åkte allt ut på golvet genom en ventil (?) på badkaret. Jag löste det på mitt o Johan Glans sätt - tittar på problemet, blundar, stänger dörren o hoppas att problemet är löst när man kommer tillbaks :) Det ligger en hög me blöta handdukar där uppe nu..

Är vansinnigt trött men jag tror det är för förkylningen. Var frisk i två dar efter halsflussen men sen blev jag förkyld. Har inte ont nånstans o är inte febrig, så jag är ju inte sjuk. Jag låter värre än vad jag är på rösten. Men trött som attan är jag.

Det är mycket på gång, men bara bra saker! Förhoppningsvis kan jag även flytta hem till lägenheten i helgen me. Ser fram emot en vecka me mys me valpen UTAN INES då hon är hos henrik nästa vecka. All besök är välkommen!! :) Jag funderar på hundnamn, o än så länge är Emil i topp!

Ha det så gott!! Kram mig
Visa fler inlägg