Sweet dreams Nina

Titeln på detta inlägg låter nästan som en dödsannons, men jag ville bara berätta att jag ikväll har sett både magnus Carlsson OCH peter jöback på en o samma kväll. :) O därför kommer jag sova sött denna natt. :)

Nu när jag läser igenom gårdagens inlägg så låter jag nästan bitsk åt det där me julstressen. Jag menar ju inte att man inte ska fixa o dona om man vill det, men idag är alla så hysteriska o känner att de MÅSTE baka knäck o de MÅSTE göra fotokalendrar på sina barn.
Jag äter inte speciellt mycket julgodis o därför har jag inte bakat det heller. Jag äter inte heller en hel julskinka själv så därför får jag vara utan den där facebook-kända julmackan som folk äter varje kväll. Då sätter jag mig hellre o skriver julkort o skickar iväg för det gör ju andra glada.
Nu har ju ioförsig inte jag skrivit några kort själv detta året, men jag inhandlade dom för en månad sen o det är väl ändå tanken som räknas?? O fotokalendern nämnde jag bara för att jag själv har ångest över att inte ha gjort nån ännu.. Jag vill verkligen ha en sån i köket på min darling.
Jag avundas alla som pysslar o donar, men jag tycker inte om att folk tycker det är jobbigt när de stressar runt. Tagga ner då istället. Ingen annan bryr sig om ni har plastgran eller en riktig. Shit va förståndig jag är. :)

Idag har My o Alven varit här. Ines är så söt för hon säger oxå Alven istället för Alva nu, :) Jobbigt att se sig själv i miniformat ibland, haha!

Imån ska jag träna, besöka ett systembolag, handla sista klapparna till julklappsleken, o göra jansons o potatisgratäng. Nu kanske ni tycker att JAG stressar, men jag är ju som jag är o sparar allt till sista stund. Så jag tycker ju inte det är jobbigt.

Jag har inte mer att säga. Alltså jo det har jag ju, men jag har ingen inspiration, utan jag ville bara visa er att jag faktiskt KAN skriva två dar i rad o detta var ju oxå ganska kort?!

Jag skriver imån me bara för att överträffa mig själv. :)

Sov gott
Visa fler inlägg