onsdag kväll

Har ni sett Zlatans kropp?? Somliga tycker säkert det är sexigt o snyggt, men jag hade ju skitit på mig om jag hade vaknat upp bredvid en sån! Jesus va muskler han har, han ser mer ut som en sån där genmanipulerad tjur. Hörde på radion att de sa att Zlatan hade varit snabbare o smidigare om han inte var så muskulös. Tänkte jag skulle sno det citatet om nån undrar varför jag har sån dålig kondis. "Äsch ni vet - min muskulösa kropp förhindra mig från att röra på mig.. "

Har jobbat idag. Efter det hämtade jag snutt i tjollan. Hon hade hjälpt dom att måla stolar idag. Helena målade sina me röd färg, o Ines målade me .. vatten. Men hon vart ju lika stolt för det :)

Sen åkte vi hem o gick ut en runda me Emil som vart hemma själv i fem timmar idag (hundra timmar om ni frågar honom). När vi kom hem sen så fixade hon me sina dockor o sen duschade hon. Vi kom på en ny lek o hon skrattade så hon kiknade :) Det var en liten etikett-bit från en schampoflaska som hade lossnat o flöt runt i duschen. När ines sprutade på den så fick den fart, o då började hon jaga våra fötter me hjälp av duschstrålarna. Vi lossades att det var en haj o jag fick hoppa för att inte den skulle nudda mig o ines bara dog :) Flera gånger halkade hon så hon hamnade i spagat i all panik, men då skrattade hon bara ännu mer, haha!
Hon var helt slut sen o det var först när jag sa vi kunde spara den till nästa gång som hon gick me på att gå ur duschen.

Jag har hittat en lägenhet. Men ni behöver inte hurra för det är en bostadsrätt. Den ligger perfekt o ser jättemysig ut o är inte alls dyr, men man är inte jättepopulär på banken när man är student. :(
Här är länken:

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-centrum-ronneby-kommun-rosengatan-11a-1562168

Drömma bör man, annars .. dör man..? :/

NU ska jag dra ut min hund på sista nattakisset, o sen ska vi bädda ner oss. Upp tidigt som sjutton imån (05.45).

Ha det gott!!!!
Visa fler inlägg