En häääärlig födelsedag!!

Har haft en mycket trevlig födelsedag idag :)
Att vara 31 istället för 30 känns lite som det kvittar. O inte har jag nån noja heller. Den enda noja jag haft var att få barn innan man blev gammal.
O inte vill jag verka otacksam eller spydig o säga att en födelsedag inte spelar nån roll, för självklart tycker man om den där grattiskramen o fina grattissången i telefonen. (Tack Em o Fia)!!
Men man gör ingen stor grej av det nuförtiden.

Min dag började me att ines o jag vaknade på varandra intryckta i min soffa kl. 07. Vi låg o pratade en stund innan vi satte på tv:n o kollade på Rasmus på luffen :)
Jag låg o höll om henne o drogade mig i hennes hår. Det finns ingen som luktar så gott o har så gosig liten kropp som hon har. Jag blir så lycklig o känslosam när jag håller om henne. Hon är mitt allt, o det gör mig jätteliten i hennes närhet. Ibland när jag håller om henne när vi ska somna så får jag helt sjuka tankar om att jag förlorar henne. Det är inte sällan jag börjar gråta då, o jag vill bara skrynkla ihop henne o gömma henne i mina byxfickor.

IALLAFALL.
Vi låg o mös i nån timme innan Eje o Ingela vaknade. Vid 09 gick de iväg o köpte frallor o sen kom Josse o åt frukost me oss. Efter frukost mötte vi upp Fia & Isabel, o My & Alva på torget. Vi åt glass o ungarna sprang runt o lekte.


Vi väntade oss ett plask i fontänen, men vi klarade oss denna gången :)

Vi hängde nog där ett par timmar. Sen gick vi hem o laddade om. Vid 15.30 gick Ines, jag, Eje o Ingela till brunnsparken. Det var dax för premiär av gräs mellan tårna :)
Ines däckade en stund i vagnen o jag lät henne hållas efter all spring idag. Sen kom Malin o Anders med Milla o Elliott.Vi fikade o sparkade boll o hade det jättemysigt! Vi var där ett par timmar innan det dax för hemfärd.

Ines somnade direkt när jag la henne. Nu har Eje, ingela o jag ätit kebab o ligger slöa i soffan. Jag har fått hem min efterlängtade vovve o ska snart ut me honom.

Hoppas ni me haft en fin dag!!

Puss o hej
Visa fler inlägg