Såna här dagar får man veta att man lever..

Shit, va slut jag är i min kropp! Pappa o jag är så trötta så ingen orka tänka eller prata.
Har flyttat idag. O lite annat.
Här kommer min dag - är ni me?!

Vaknade idag av att vi försovit oss. Igen. Fick bekräftat att Kentas mobil som jag har inte ringer när alarmet går. Har känt mig slarvig hela veckan för att man inte vaknar, men om inte alarmet funkar så är det ju inte så konstigt. Skyndade på me Ines kläder o körde in henne till dagis. Hon hostade igår kväll o på morgonen, men jag tog en chansning o tog henne till dagis.

Hem igen o åt frukost me pappa. Sen åkte vi in till skolan i k-na där jag lämnade böcker o hämtade nya inför nästa vecka. Efter det åkte vi in till elgiganten där jag köpte en TV till mig :) Jag hittade en 42tum me boxer o väggfäste för 4900:-. Sen åkte vi o åt på MAX. Åkte sen in till ronneby o lämnade TV:n i lägenheten. Den fick inte läggas ner så då blev jag nojjig o ville inte ha den på flyttlasset.
Sen hämtade vi släp i listerby o åkte hem för en snabbkaffe. Sen körde vi igång me allt bärande o fyllde släpet nästan helt. Mitt i allt bärande ringer dagis o säger att Ines var dålig, hostade jättemycket stackarn :(
Vi skyndade på o körde direkt till dagis o hämtade min älskling. Körde till lägenheten. När vi kommer fram så hittar jag Ines regnkläder. PÅ bilen. Jag har alltså glömt dom när jag la in henne i barnstolen o så har de hängt me utanpå bilen från dagiset till stan. Hehe..

Tömde släpet o Ines hade husesyn. Jag har en liten backe i hallgolvet, o man kan springa nerför den, o det tyckte ju ines var himla skojsigt så lägenheten vart godkänd. När vi är klara så åker vi till Anna o Peter o lämnar deras möbler som jag har haft ståendes hemma efter loppisen här i johannishus. Hämtar då oxå mina köksmöbler som jag fick från dom.

Sen åker vi in till stan o parkerar utanför mormors lägenhet som är en lite bit bort från min. Bär bort köksmöblerna till lägenheten . Då kommer mycket lämpligt min syster Anna, som jag snor åt mig som barnvakt, medan vi fortsätter flytten. Pappa o jag går bort till mormors lägenhet o lyfter på hennes tunga soffa som jag ska ha. Sen en byrå o några stolar som min syster malin ska ha. Efter det kör vi bort till malins lägenhet o lyfter av hennes grejer, o upp på hennes vind o bär ner en säng som jag ska ha. Sen bort till min lägenhet igen där Anna o Ines väntar. Lyfter av allt o sätter oss i soffan fem minuter. Vardagsrummet är som sagt extremt liten, o nu vill anna, malin o pappa att jag ska byta vägg att ha soffan mot för att spara plats. De har givetvis rätt på alla sätt, men jag vill ändå inte ha det så. Får se vem som vinner..

När vi pustat ut körde vi o lämnade nycklar till malin, o sen körde vi o lämnade av släpet i listerby. Ines hade blivit ledsen o klen så vi bäddade ner henne i soffan me en flaska välling o hostmedicin. Efter det åkte jag o bytte bil hos mamma. Vi hade haft hennes volvo för det är dragkrok på den, o mamma har haft pappas bil. När jag kom hem sen så hängde jag tvätt o la in sofföverdragen från mormors soffa i tvättmaskinen.
Ikväll har pappa o jag ätit mackor o varm choklad. Vi fryser som tusan!! Jag kollade skolan på nätet o såg att jag fick VG på veckans uppgift :) Skönt! Nu är det bara kompletteringarna jag ska göra på tentan innan måndag. Men det får vänta nån dag till.

Nu ska jag upp o lägga mig hos min snutt. Hon ligger o hostar däruppe :( Imån bitti ska jag in till stan o besikta mormors lägenhet. Sen ska jag fixa i min lägenhet. Pappa ska vara hemma me Ines. Vill inte att hon är uppe o stökar när hon hostar så. Jag ska städa o fixa iordning i huset så det är fint när henrik kommer hem. Imån ska vi sova i lägenheten.

Puss på er, o gonatt!!
Visa fler inlägg