Grattis mamma på Mors Dag!!!

Nu är jag tillbaks i mitt normala liv, så nu börjar jag me att blogga lite :)

Lämnade in uppsatsen idag. Har inte haft nåt annat i huvudet de senaste två veckorna, känns det som.
Jag har t.o.m drömt om skiten två nätter.
Nu har jag sommarlov i 3 månader. Kommer jag in på programmet jag sökt så börjar jag inte förrän i slutet av augusti. Jag ska ta ut mammadagar, så jag får NÅN inkomst, o sen ska jag söka jobb hela sommaren. Det är ju jätteskönt o va ledig, men det är ju inte så att jag är utarbetad o BEHÖVER va ledig. Var mammaledig hela förra året, o nu har jag pluggat hemifrån denna terminen..
Men det ger ju mycket tid till min lilla blogg :)

Ines var sjuk förra veckan. Jag tror hon hade den omtalade 3-dagars febern, för hon hade hög feber i precis tre dar, o vart inte förkyld eller nåt annat, o nu är hon frisk igen.

I fredagskväll hade vi lite folk på middag här hemma. Martin o Alva, Henrik o Victoria. Vi grillade o spelade spel.
Mycket trevligt :)

Igår pluggade jag hela dagen. Julia satt me kemin o jag me uppsatsen. Henrik jobbade o ines var hos Anna. På kvällen var vi hos Kerstin o Daniel. Vi grillade (igen) o tanken var att vi i protest skulle strunta i Eurovision schlagern, men vi var inte så tuffa när det väl kom till kritan, så kl. 21.00 satt vi uppradade i soffan. Jag hade tre favoriter - Danmark, Tyskland o Cypern. Tyskland som vann tyckte jag var skithärlig, danmarks var en riktig schlager, o cypern kom nästan sist, men killen sjöng så bra.

Imorse fick jag sovmorgon - sov till halv elva!! Helt sjukt, kändes som man sov bort hela dagen! Jag var ensam här hemma när jag vaknade så jag gick in i duschen. När jag var klar o kom ut från toan, så satt henrik o julia på sängen me ett paket, o ines stod me en bukett rosor!  Så goa de är! Blev jätteglad!

Efter frukosten så fixade jag det sista på uppsatsen o skickade in den. Den ska ju inte va klar förrän på tisdag, men henrik o julia har hetsat mig me att jag måste va klar innan söndag em för de skulle ha en överraskning..

Jag vet fortfarande inte vad det är. Jag vet att jag inte ska sova hemma. Jag vet inte om ines o julia ska me, men jag tror inte det. Jag har analyserat varenda kommentar de lagt idag. O ställt en massa kuggfrågor, men de är så elaka.
De ville packa min väska utan mig, men det vägrar jag. Har lite svårt över att inte ha kontroll på ALLT!

Nu väntar de på mig - jag skulle lagt ut bilder, men det hinner jag inte.

Måste sticka, Ha en trevlig mors dag!!!

Visa fler inlägg