Back again!

Go kväll!

Har inte skrivit på ett par dar nu, eller fyra rättare sagt, o jag dissar inte er på nåt sätt. Det har bara varit skönt me ett avbrott. Har lite väl mycket i huvudet just nu - det är inte bra att va ledig o ha paus i hjärnaktiviteten. Har en tendens att grunna mycket då.

Här är en liten snabbrapport över helgen som varit.
I lördags fullkomligt ÖSregnade det här hemma hela dagen o hela natten. Winnerbäck var i Brunnsparken o spelade på kvällen, men jag skulle inte gå. Jag passade istället Alva så My o Martin kunde gå istället.

På söndagen skulle Anna o jag stått på loppisen, men då det var sånt skitväder så struntade vi i det. Vi hade istället folk här hemma hela dagen :)
Först kom Rebecca o Filip. Då kokade vi kaffe. Sen kom My o Martin. Då kokade vi lite till. Sen gick Rebecca o Filip, o då kom Helena o Arvid istället. Då kokade vi kaffe igen. Sen gick alla o då mådde vi illa av all kaffe. Nån timme efter att alla gått kom Josse - o var kaffesugen.

Igår på måndagen, åkte Ines o jag in till stan o träffade Josse för en glass på stan :) Ines var inte så glassugen utan var mer imponerad av alla äckliga fåglar som flög runt överallt.


Vi provade oxå parkbänken på torget :)

Sen mötte vi Martin o Alva på stan o bjöd in oss själva på kaffe hemma hos dom. Där var Jocke o Helena me lilla Moa.
På kvällen klippte jag gräset, eller halva för sen blev det så sent, o Henrik byggde på en kaninbur att ha ute i trägården.


Ines hjälpte pappa att hämta spikar :)

 Sen slö-tittade vi på TV.

Idag har vi donat här hemma. Rensat lite ogräs, hängt lite tvätt o plockat o rensat vinbär som vi fryst in. Julia har kommit hem från sin mamma o josse har varit här ett par timmar.

Nu har Henrik kommit hem helt illröd i ansiktet från träningen :) Det var första träningen efter sommaruppehållet o de hade haft styrka, så han är inte så tuff just nu..!

Nu ska vi kolla på film.

Men först får ni se vår katt som däckat i Julias hand.


:)

Ha en skön kväll!!

Visa fler inlägg