Ett bra slut - en ännu bättre fortsättning

Imån börjar det där helvetet då man ska byta ut en siffra i hjärnan. Nollan ska bli ettan. Det ser ju inte snyggt ut när man ska fylla i blanketter me namnunderskrift, ort o datum. Namnunderskriften har man ju ändå jobbat på i några år, o tycker nu man fått in snitsen. Men sen skriver man ju likförbannat 2010 o får kludda över allt o skriva om det igen. Det hinner bli varmt ute innan jag hunnit ifatt me det där.

Kom igen - ni gör likadant.

Nä, annars har jag väl inga problem. Eller jo, ett litet.
På onsdag klockan 12, den 5 januari 2011 ska nina bli stenad till döds på torget här i ronneby. KOM O SE!
Det är då hon skulle lämnat in sin B-uppsats, men inte hunnit. Mina teckningar fulla me streckgubbar kommer bli lika uppmärksammade som Lars Wijk. Tro mig, jag pluggar hela tiden känns det som. Men jag är ingen vetenskapsman o fixar inte det där me teorier hit o dit. Jag hittar på lite som jag vill, tur man är född me sanslös fantasi!
Jag ska tolka mitt arbete me hjälp av en teoretiker, o den teoretikern är jag helt överens om på alla punkter. Sen ska jag då diskutera arbetet o hans analys me honom. Man kan ju inte diskutera en sak me nån som tycker lika?? Det blir ju som att diskutera me sig själv?
Men jag är inte trött på själva pluggandet. Det ska bli kul o prova på nåt annat, även om det ämnet oxå är fyllt av teorier. O distans är ju perfekt för mig för det är mycket skrivande i det o det älskar ju jag. Det här me att läsa in saker o komma ihåg inför ett prov är ABSOLUT inte min grej. Jag får inte in mer i min hjärna.

Skulle ju då pluggat, men jag har för närvarande liiite viktigare saker att fundera på.
"Ska jag brygga kaffet NU, eller ska jag vänta på Maja?"
"Hinner jag duscha innan Maja kommer?"
"Kommer silverschampoot jag köpt göra underverk o jag förvandlas till en pangbrud?"
"Ska jag ha den tighta klänningen o skippa maten ikväll, eller ska jag ta plufsklänningen så jag kan äta allt på bordet?"
"Varför har de spelat sönder Mikrofonkåt på radion?"

Big problems.

Kvällen ska jag fira ute hos Henrik i johannishus tillsammans me Fia & Isabel, Emelie, seb & Julie, Josse o Ines!!! 
Från början skulle henrik o jag firat på varsitt håll för ... vi är ju inte ihop. Men sen kröp det fram från båda håll att vi ville fira ihop, så då bjöd vi hem folk till henrik istället :)
Vi fixade ihop en meny igår o åkte o handlade. Henrik hämtar mig vid 14 o då ska vi fixa o dona o vid 18 kommer de andra nissarna. 
Det här ska vi mumsa på ikväll:

Hummersoppa me räkor
Inlagd (?) lax me nåt smarrigt till
Tournedou(?) me rostade rotfrukter o hasselbackspotatis (tror jag det var)..
O sen avslutar vi me Gino!

Åhhhh, va smaskens!!!
Det blir nog plufsklänningen iallafall..

Nu har jag inte tid me er. Jag ska in i duschen o bli en ny människa.

Jag läste förresten nån bra dikt på facebook om att man inte ska ångra sina misstag o blaha blaha, utan att man skulle ta tag i det o inte vara så gnällig. Den började sött o oskyldigt som alla andra, men sen började den attackera o man kände sig nästan nerslagen i slutet.
Kontentan var väl "Sluta gnälla o ryck upp dig!" typ.

O det är ju lite mitt motto, men den fallerar .. på mig själv.
Mitt gnäll handlar ju om skolan.. O det skulle ju betyda att jag måste ta tag i skolan o plugga nu då.
O det går ju inte för jag måste duscha.. :)

Ja, just det. Jag kanske ska summera året 2010.
Den började med en salig röra me henriks avhopp ifrån företagen. Dessa herrar o deras springpojke är ju dock fortfarande lösa på fri fot, men förmodligen ganska blöta då varenda kotte i denna stad går o spottar på dom.
Fryser ni inte? Det måste va rätt kallt me alla iskalla blickar o glåpord ni får bakom axlen. S V I N.

Våren var första terminen i min skola, o den gick bra. Sommaren var jag föräldrarledig då jag inte fick nåt jobb. Det var världens bästa sommar som jag tillbringade på min gräsmatta i johannishus. Ines o jag gick ut vid 7 på morgonen i shorts o linne o gick in vid 22 på kvällen.. Massor av mys.

Sen började lite kaos då jag avslöjade för henrik att jag ville separera.. Ett par månader senare var jag inflyttad i stan. Under hösten har jag pluggat, köpt upp mig på ett nytt hem, o försökt intala ines att detta blir bra. Henrik o jag har brutit upp helt o hållet, men hänger ihop ändå. Folk undrar varför, o jag svarar för att vi vill.

Nu har maja ringt o är på väg. Kaffet ska bryggas o nina ska svabbas av.

Min sista önskan denna dag är att raketer till allmänheten förbjuds o att kommunen skjuter av, ett par minuter vid 12 snåret.
Ni som tycker jag är töntig har aldrig sett ett djur när det smäller. Den ångesten o paniken i deras ögon är helt vansinnig.
Ett par minuter tycker jag ändå kan vara ok en gång om året, men de håller ju för fan på o smäller en hel vecka.

Nu blev jag arg så nu slutar jag.

Puss o hoppas alla får ett bra slut!!!
Visa fler inlägg