Två läkarbesök o en skolbok

Shit har jag inte bloggat sen Eliot var här?!? Det var ju typ i lördags morse..?!
Jaja, mamma kom iallafall o hämtade honom vid lunch tid i lördags för att ha honom till söndagkväll. Resten av dagen hängde vi me Josse. Vi var oxå en runda på Galtsjön o träffade My, Martin o Alva.

Igår (söndag) hämtade jag Anna för att gå på den årliga Johannishus loppisen som Henriks fotbollsklubb anordnar. Den ÄR så rolig, o jag hittar alltid en massa där :) Förra året köpte jag möbler, lampor, speglar o annat för typ 700:-
Ines o jag har ju varit förkylda sen i fredags, men hon är mycket sämre än mig me feber o hosta. Tanken var att vi skulle lämna bort henne till barnvakt så vi kunde springa själva, men jag vill ha henne hos mig när hon är sjuk. Vi sa vi skulle springa så länge hon inte protesterade.
Men hon är ju som hon är, o sa absolut ingenting utan bara satt eller låg i sin vagn. Man kunde höra henne ibland tjoande o pratande i sin vagn o hon hälsar ju på alla. När hon var lös så kunde man följa hennes röst där hon sprang.
Vi turades om o springa i trängseln, medan den andre gick me vagnen. Jag var på jakt efter leksaker, för jag behöver ju fylla upp i lägenheten, men det var bara skit tyckte jag.

Men jag hittade ju lite annat :)
En lååååång matta, 5 längder gardiner (som anna tyckte liknade mormors kökshanddukar)1 gigantisk ljuskrona o en mindre, 2 glasskålar, 1 häftig stor orange skål, 1 väska, en lila skål, en glasburk, o 2 ljusstakar att sätta på väggen.
Allt detta för ca 140 kronor :)

Anna hittade en garderob o ett databord för 80:-  :)

När vi var klara där åkte vi hem o försökte somna Ines, men det gick sådär. Efter många om o men fick jag tag på en bil med dragkrok o ett släp att låna så jag kunde åka o hämta möblerna som vi inte fick in i bilen.
När vi kom hem från loppisen blev Ines jättedålig o bara yrade o gnällde o rosslade jättemycket. Hon vägrade äta o dricka så jag trodde hon hade halsont.

Imorse var hon bättre men rosslade fortfarande. Fick en tid hos läkaren vid middagstid. Satt o kollade igenom skolan som börjar idag o beställde veckans skolbok.
När vi var hos läkaren var hon givetvis jättepigg o sprang o pratade me allt folk i väntrummet.
Läkaren hittade ingenting i halsen, men däremot så tyckte han inte lungorna var ok, så vi fick åka tillbaks senare på dagen igen för att andas in nån medicin via nån sån där inhalator. Testerna visade att hon troligtvis har förkylningsastma o kommer behöva bricanyl i fortsättningen.
Vi ska dit imån igen på eftermiddagen o göra nya tester.

Vi har även varit i karlskrona o hämtat min skolbok o sen har jag varit o klippt mig.
Jag ville ha nån "tuffare" frisyr, men hon gjorde den vanliga klassiska klippningen - "lite på topparna o uppklippt."
Jag ska färga mig nån kväll, har ett paket kvar sen innan, o då blir det väl skojigare hoppas jag.

Imån ska jag börja me skolan. Hoppas Ines får nån ro så hon kan sova lite på dagen så kan jag läsa då.

Nu ska jag krypa uppför min trapp o kräla bort till sängen. Känns som jag somnade för ett par timmar sen. Inte många som kan blogga i sömnen ;)

Puss o hej!Visa fler inlägg