Fotboll, kalas o tatueringar sammanfattar denna vecka.

"Mamma, idag har det varit suuuupergosigt.." sa Elsie idag när vi låg för nattning. Jag förstod att hon syftade på att vi varit hemma, i mysdress, (förutom hon då som struttat runt i endast en T-shirt), haft musik på i köket, ritat i hennes Elsa & Anna bok, färgat håret på tjejerna, lekt med hundarna, kollat film, o bara umgåtts. 
 
 
Vi startade dagen kl 08 då vi lämnade lägenheten för cup i Jämjö. Vi var hemma strax efter 14 igen, o sen har vi inte gjort mycket efter det. 
 
MEN både jag o barnen älskar att bara hänga här hemma ibland. Ines har inte ens frågat efter nån kompis, utan har nog oxå varit nöjd. 💚
 
Det har varit pappavecka nu, men henrik åkte till Färöarna i torsdags morse, så jag har haft dem sen dess. Han kommer hem ikväll, så han ska ha dem nu ett par dagar innan jag får dem igen.
 
Det låter som låneböcker ibland. Mina barn. "Om du har dem nu några dar, så lånar jag dem till på torsdag.. sen får du dem igen.." 
 
Jag fick lite bilder från resan. 
Tänk o bo där!!!!😍
 
 
 
Fantastisk miljö!!! 
 
 
Veckan som gått nu har Elsie varit på sin första gymnastikträning med Ronnebygymnasterna. 😍 Så nöjd o mallig, o ines o jag var parkerade på bänken. Hon hade gått till träningen själv om hon hade fått. 
 
O Ines kunde inte låta bli.. 😁 ÅÅÅÅhh vad sugen hon är på gymnastik! Ska höra med Sanna som har Ronnebygymnasterna hur tiderna ser ut för hennes årskull. Hon hade absolut hunnit med en aktivitet till. 
 
 
Jag har varit o tatuerat mig! Har ju klätt min högerarm med grenar, men tyckte det såg för tomt ut. Nu var jag o fyllde på med mindre kvistar o bär, så nu blir det kanon! 
 
 
Jag har varit hos mamma o Kenta ett par ggr i veckan. Nån kväll satt jag bara uppkrupen i soffan mellan de två, o bara myste. Andra kvällen hade jag med mig tjejerna så de kunde underhålla di gamle medan jag städade. ✌
 
Jag drog av madrassöverdraget på Kentas 180säng, som nu ligger i min tvättstuga. Ska snart ner o hänga upp den. 
 
Madrassöverdrag är min värsta fiende. Jag avskyr madrassöverdrag. Madrassöverdrag o plastfolie. Det är Djävulens påhitt det.  😡
 
På förskolan har de firat av sommarens födelsedagsbarn, o de hade knåpat ihop ett plakat till min 4åring, samt 4 ballonger i en liten "bukett". 😍
Sååå fint! 
 
Två andra som fyllt år o som vi firat är kusin Mika som fyllt 15, samt en kompis på förskolan.  Vi firade dem båda i lördags o Elsie fick gå på sitt första barnkalas! 
 
Så stolt! 
 
De var på Zyberzone på leklandet, o de sprang runt som gaseller allihop. Jag tror det hade tagit 20 minuter innan nån av dem hade märkt om vi föräldrar försvunnit från jordens yta. 
 
Har säkert glömt hälften, men ögonen går i kors o tvätten måste hängas där nere. 
 
God natt!! 😍