Feber o Kapten klänning

Jag har en orolig känsla i kroppen. I perioder suger jag åt mig av allt som är fel o orättvist i världen, o då känner jag bara ren hopplöshet. Jag har länge bekymrat mig för miljön, o det jag önskar är att folk kunde bli lite mer självkritiska o att de får insikt av "många bäckar små.." Miljöfrågan är ju så svår, för folk förstår inte att det är de själva som kan påverka. Istället blänger man på de stora fabrikerna som bolmar ut rök, o tänker att "DÄR! Där har vi problemet!!" 
Människan är ju så fruktansvärt egoistisk. Det är helt sjukt vad galet vi tänker. 
 
MIN förhoppning är att de snart börjar med gratis eller billig kollektivtrafik. De lokala bussarna borde verkligen bli gratis o köra ofta - tänk vad smidigt!! Jag tror absolut att bilarna är en av de största bovarna. O tänk framförallt på de som inte har bil o körkort. Vilken frihet!!
 
Men det som ekar i huvudet är dokumentären Kapten Klänning på TV4. Det finns inga ord som kan beskriva det hatet man känner för dessa vidriga äckliga satans män. Jag fick ju för mig att denna människa hängde sig i fängelset, men han lever ju tydligen på nån gård i småland. Med en sambo. Undrar om de två har suttit i varsin fåtölj o tittat på dessa två avsnitt. 
 
H E R R E G U D. 
 
Hoppas rättvisan kommer ikapp honom snart. 
 
Jag har legat hemma i feber sen i måndags vid middagstid. Har ingen värk, men är väldigt trött i kroppen, har varm andedräkt o svettas på ryggen o fryser på armarna. Kände av halsen imorse, men nu känner jag inget. 
Det är såååå många som legat i feber o förkylnng nu. Hoppas bara tjejerna klarar sig. 
 
Imån ska jag till jobbet igen. O nu är det natten!