Slängde ut vintern - IGEN!

För en vecka sen, när Henrik lämnade av ungar o packning, la jag i ungarnas vinterjackor i tvättkorgen.  
Köpte ny vårjacka o mössa till Elsie för ett tag sen, o ines får ha sin gamla. 

Men två dagar senare var det minusgrader o jag fick skrapa rutorna. Ines gick o huttrade på väg bort mot skolgården. Jag fick ångest o körde tillbaka hem o hämtade upp vinterjackorna från tvättkorgen igen o lämnade dem på deras krokar i kapprummet. 

Nu har det varit vårväder några dagar o idag tryckte jag ner jackorna i tvättkorgen ännu en gång. För säkerhetsskull la jag en blöt handduk över så jag inte kan ta upp dem igen. 
Jag sparade ines toppluva o tunna vantar, för hon ska ju trots allt börja gå till skolan nu när hon inte har fritids längre. ❤ De tidiga morgnarna är inte roliga.. 

Idag vaknade jag tidigt. Typiskt när man VILL sova länge! Jag la mig med täcket i soffan o tittade på Nyhetsmorgon. Jag muttrade åt stanken i köket då det blivit stopp i avloppet. JAG AVSKYR AVLOPP. 
Innan jag gjorde frukost så tejpade jag mun o näsa med silvertejp o började skruva av allt under kökshon.  Sköljde igenom allt o sen var det bra. Det lär ju vara ett större stopp nånstans längre ner men det märker jag nog snart. 🙈

Jag slappade här hemma o duschade hundarna. De var så sjukt smutsiga!! Vanligt folk märker nog inte det, men de blir liksom dammiga i pälsen.  Särskilt nu när det är så grusigt på vägarna. 

Vid 13 hämtade jag barnen o körde hem för att äta innan kalaset hos lilla Youssra. Men Elsie hade blivit snorig o hostig så vi fick strunta i kalaset då det var flera pyttisar där. Elsie hade även skadat sin lilltå så hon har hoppat runt på ett ben o varit hemskt ynklig idag. Men sen gick jag lov att ta bort plåstret hon hade o då såg det inte roligt ut. Förstår att hon hade ont stackarn! 

Istället för kalas körde jag ines till Henrik en stund. Hon ville sätta upp deras studsmatta. Jag satte Elsie på cykeln o sen cyklade vi en lång runda. Räknade ankor o Elsie letade efter en lila båt i ån. Det borde finnas tyckte hon. 
Avslutade med en snabbis till lekparken hemma vid oss. 


Vi hämtade sen ines hos Henrik o körde inom Feralli på vägen hem för att hämta thaimat. 

Vi tog se  fram lördagsgodis o saft o satte på filmen Trassel. 
De somnade båda i soffan, me 30 minuters mellanrum. 
Upptäckte att ines är en vuxen människa nu. Jeeeeez vad tung o otymplig hon blivit!!!! Fick kämpa rejält för att få in henne i sängen. 

Imån är det söndag o lämning av barn. Får se hur det går.. 😣

Nu måste jag sova!