Jag säger HEJ! från karlskronavägen!

Jag har fått felmeddelande från Blogg.se när jag försökt gå in o blogga denna veckan, o det har stått om tekniska problem på deras hemsida. 
Men jag mejlade dem igår o idag har de fått igång mig igen. 
 
Nu är ju så flytt avklarat o jag sitter i lägenheten. Själva flytten förra helgen gick jättebra o det var mest Henrik o Dawood som bar alla möbler o kartonger. Jag viftade med pekpinnen. Men de flesta möblerna var ju redan i lägenheten då jag köpte de av Maja, så det var endast min säng o en skänk som jag tog från huset. 
Jag har köpt sängar till ungarna på en loppissida, o jag köpte till en ny madrass till ines på Jysk. Jag var även o hämtade två nattduksbord hos Sanna i Tingsryd som moster Ann hade hämtat åt mig i Växjö. 
 
Det jag har kvar i möbelväg är en hylla i badrummet o nån möbel i köket, vet bara inte vad.. Sen misstänker jag att jag behöver ett nytt vardagsrumsbord då mitt nuvarande är vingligt o ojämt. 
 
På lördag ska Anna o jag till IKEA o handla mattor till vardagsrum o kök, samt gardiner o annat småplock. Jag har en lista som ligger i köket o som jag fyller på när jag springer på nåt. 
 
Såhär ser det ut ikväll!
 
Vardagsrummet
 
--som gränsar till mitt sovrum som jag ska dela av med nåt draperi från taket..
 
Hallen från ytterdörren:
 
Ines rum..
 
 
Köket..
 
 
 
Elsans rum..
 
 
Jag trivs jättebra men det är mycket kvar som ska fixas. Min lilla ångest är köket o badrummet då jag inte gillar golvet eller köksluckorna. Jag får se hur jag löser dem.. 
 
Min första vecka i lägenheten var "Mammavecka", vilket jag tyckte var bra. Men hela veckan var kaos då jag ville ha allt uppackat o klart o jag försökte få in allt inkl handlande på Jysk o Rusta o annat samtidigt som jag jobbade dagarna o behövde få Elsie i säng vid 19tiden.. Jag var helt knäckt, men jag hade å andra sidan inga kartonger kvar sen. :) 
 
Ines är min alldeles egna stora fina hjälpreda o hon har tagit hand om Elsie när mitt tålamod var slut o hon har släpat väskor o TVapparater. 
 
 
Hon är BÄST! 
 
På kvällarna hittade jag de båda ofta vid kökbordet där de ritade eller pusslade.. 
 
 
o Ines har hittat en favoritplats i ett av köksfönstren, där hon sitter o filosoferar ibland. 
😍
 
Ines hade en jobbig vecka då jag inte hade fått WiFi i lägenheten.. 😅
Men jag har ju internet på min mobil så den var populär. 
 
Apropå internet så har det varit mycket som strulat. jag var VANSINNIG på spisen, o gick o surade i tre dagar innan jag fick brytet o ringde o klagade hos hyresvärden. Dagen efter stod här en ny spis i köket. 🖐
 
Jag fick inte igång internet o satt en hel dag med Affärsverken i luren. Morgonen efter ringer MiljöTeknik o jag bokar in honom att komma på lunchen när jag ändå är hemma på kisserunda med hundarna. han satt här i 50 minuter innan han lyckades reda ut alla problem. 
 
Först då kunde jag beställa internet o jag öppnar abonnemang, men fick ingen router. En kollega guidade runt mig på nätet (jag fattar ju inte sånt), o jag lägger en beställning. Samma kväll säger Martin att han hade en hemma som jag kunde få, så nu måste jag skicka tillbaka den nya.  
 
Martin kom sen hit nån kväll o skulle koppla in routern, men saknade nån sladd, så det gick inte.  Men TILL SLUT, igår, så kopplade han upp sig på min dator hemifrån sitt så han kunde registrera mig o nu funkar allt. 😀🙏
 
Hurra!!!!
 
Vad gäller barnen så kommer vi byta på söndagarna efter ines träning. Sen har jag alltid Elsie på tisdagarna då ines o henrik tränar sent. Vi får då lite egentid med varsin unge. 😍
 
Första bytet nu var svintungt o jag grät hela söndagkvällen. Fick en jättechock när jag kom hem till en tom o tyst lägenhet. Fruktansvärt jobbigt. 
 
Måndagen var ok o jag klippte hundarna o gick långpromenad med dem. Tisdagen var ju lugn då jag hämtade elsie o vi var på stan o handlade en vårjacka o ny mössa till henne, o en ny bikini till ines. Jag kommer bli en sån där mamma som köper sina barn. Nu åkte vi ju ner för att de BEHÖVDE kläderna, men det kändes så himla himla befogat att betala bort min ångest. 
 
Idag körde jag förbi mamma o Kenta på vägen hem o skvallrade bort en timme. Det är en av fördelarna med ensam vecka. Att jag hoppas bli mer social. 
 
Vad gäller pappersarbetet o det ekonomiska så har vi värderat huset o förhoppningen är att henrik kan köpa loss mig. Så det ska vi ta tag i snarast. Vi har kvar bilen ihop än så länge, o den som har barnen har bilen. Jag kommer nog köpa loss den från henrik. 
 
Jag har ju då fått börja cykla, vilket säkert ser jättebra ut ur miljösynpunkt o rent konditionsmässigt. Men harre jefla vad öm jag är mellan benen!! Det tåras i ögonen när jag sätter mig på sadeln.. Det kommer ta en tid innan jag vänjer mig vid detta. 🙈
 
Nu har jag nog sammanfattat den första veckan.. nu ska hundarna ut på kvällskisset o sen är det sängen. 
 
God natt o sov gott!