Date night med Elefanten i rummet

Fredag kväll. Imån är det Ronneby Svänger vilket jag ser som ett vårtecken. Då går man ur huse till stan o lyssnar på musik o dansar loss. För några år sen var jag alltid ute denna helgen, men nu är det glömt o förlåtet o denna helg blev uppmärksammad först idag. Istället har jag bokat in mina tjejer på restaurang Ferali här nedanför backen, där vi ska äta Thai. Jag har bytt ut drinkar mot Thai, o mina vänner mot mina döttrar. 
 
Nu sitter ni säkert o tänker "åh vad mysigt..", men nej. Det är bara halvgalna människor som tar ut min treåring bland folk. Så länge hon är glad (vilket hon oftast är) o man inte är stressad, så funkar hon. Men hon är hopplös att hantera när man har bråttom. När vi växlar upp, växlar hon ner. Det absolut dummaste man kan göra är att skynda in på Maxiparkeringen  o tro att man kan springa igenom för ett paket mjölk med henne i hasorna. Enda chansen att komma ur det smidigt är om ines är med o de kan vara kvar i bilen. För så fort hon sätter sin fot innanför dörren har man en timme innan man kommer ut. Hon är en gisslantagare på Maxi. 
 
De hade varit på teater igår med förskolan. Allt gick bra fram till hon bestämmer sig för att inte hålla i kompisens hand när de gick i ledet. Det hade blivit en diskussion mellan henne o fröken o elsie vart VANSINNIG. Malin hade frågat om hon ville ha en kram, men det ville hon INTE. Efter en stund av stampande utanför förskolan så lugnade hon ner sig i en kram. 
 
Jag har ju hört om denna taktik med kramen som fröknarna använder, o den funkar. Men jag har aldrig provat för jag glömmer bort det hela tiden. 
Men igår var hon så söt på Maxi. Då blev ines jättetjurig på mig för att jag inte valde hennes glass. När hon står där o fejkgråter så går lillsyrran fram till henne o frågar om hon vill ha en kram.
 
Jag bara dog! 
 
Ines vägrar svara så elsie går fram o kramar om henne. Ines stod som förstenad men kunde ju inte låta bli att dra på smilbanden när hon fick kramen. :) 
 
Glassen vi skulle köpa var till ines fritids. Idag var sista dagen för henne där.. 😞
Vi har ju pratat om detta länge nu, o nu var det så dax. Fritidset är suveräna o jag älskar alla som arbetar där! Men ines tycker det är för många småbarn där o är hellre hemma med kompisar. 
 
Såhär glad var hon idag:
Min pärla. 😍
 
Idag var oxå dagen då vi äntligen skulle få gå på den efterlängtade showen med David Batra! 
Vi fick den av Julia o Kasper i julklapp. 😀
 
Jag fixade barnvakt, Elsie till Anna o Peter, o ines till kompis. Jag mötte upp henrik på Blekan för middag, o sen körde vi in till Karlskrona. Riktigt mysigt att umgås igen. 💗
 
Showen var heeelt fantastisk o jag skrattade så jag har värk i magen!! Vi hade jättebra platser - på andra raden, o henrik satt o var nervös hela tiden över att bli utpekad att behöva prata eller gå upp på scen. Batra pratade med två par under kvällen, som satt på första raden. Han frågade dem hur de träffades o hur länge de varit tillsammans osv. 
 
- Vad hade vi sagt??  "Nej vi har nyss separerat men är här tillsammans ändå.."
 
- han hade ju fått ändra på hela showen.. 😆
 
Efter showen hade jag tänkt att han skulle med hem, men han var inte redo för det, sa han. Det är ju inte en helt okomplicerad situation vi har satt oss i. 😕
 
Men vi hade en jättemysig kväll med många skratt! Nu vill jag se min favvo Johan Glans med. 😊
 
Nu har jag kollat klart på kvällens film. AIR FORCE ONE. Den är inte purfärsk den.. Jag har fortfarande inte fixat konto på Netflix. Ska göra det imån. 
 
Imån ska jag dricka kaffe i pyjamas o titta på heeeela TV4 Morgontv.. 😍
O sen är det barnkalas på eftermiddagen. :)
 
God natt o sov gott!!