Ännu en flytt avklarad

(Obs! Detta inlägg skrev jag igår kväll, men det blev fel med IPadresser o annat så den kunde tydligen inte publiceras..)

Man börjar bli duktig nu, på flyttar. Jag räknade igenom alla ställen jag bort på, o detta är min 25 flytt. En flytt är för många en mardröm, men eftersom jag rensar i garderober o på ungarnas rum hela tiden så är det inte så jobbigt tycker jag. 
 
Idag har jag dock varit lite sliten så jag är sjukt nöjd över att dagen faktiskt är över. Nu har jag krupit ner i sängen i mitt nya hem, o tycker faktiskt det ser riktigt mysigt ut. 😍
 
Jag är ju inte halvfärdig än, men det är bara mysigt o gå o pula bland kartonger o kassar. 
 
Jag är helt ensam i lägenheten! Enda gången jag är ensam på kvällen brukar vara på hotellrummet om man är iväg på utbildning med jobbet. Bara då. Känns jättekonstigt..o tyst!
 
Men det har gått bra idag. Dawood o Henrik har kånkat på alla tunga möbler o kartonger o jag har packat ner o packat upp o dirigerat. 
Malin o Ola hämtade upp en säng till Elsie, som jag köpt på loppis. Den var ines tvungen att testa. Så då fastnade hon.. 
Pajasen satt fast ordentligt o jag fick bända upp reglarna så hon kunde krypa ut. 🙈
 
Imån ska jag hämta köksmöbler o nån dag ska jag till Tingsryd o hämta mina sängbord. 😍
Sen är det en säng till ines jag har kvar, i möbelväg, men det är ingen panik med den. Hon sover mer än gärna hos sin mamma i hennes säng. 😁
 
Jag lämnade Elsie hos Henrik o stack iväg till Maxi för att fylla upp köket o badrummet. Det är inte billigt att fylla upp alla lådor!!! Jag la idag 1900 o då är jag inte klar. Får ta resten när det kommer.  
 
Ines har varit på kalas o sen körde jag henne till en annan kompis som hade ordnat tjejkväll med mellomys. Hon sover där inatt. 
 
Ungarna har varit galna hela dagen. Så sjukt jobbiga då de retats o tramsat med varandra, elsie har plockat ur  kartonger o placerat saker lite överallt.. hon har varit speedad o hoppat i möbler o krävt uppmärksamhet. 
Det känns som jag  bara gått o skällt på dem idag.. men en sån här dag påverkar ju dem med såklart. ❤
 
Nu ska jag släcka lampan o sova. O vakna upp imån utan klocka o utan barn.. 
 
Gonatt!!❤