Sommarhettan är här!!!

Det brukar klagas på den svenska sommaren.  Det brukar gnällas över regn o rusk o oförutsägbara väderleksrapporter, o man brukar skylla den misslyckade semestern på just - vädret. 

Men saken är den att jag ÄLSKAR den svenska sommaren!! Det kanske är regnigt ibland, men det är ju då man kan göra de saker man inte hinner med när man jobbar! När det är varmt orkar man ju inte vara så kreativ..  O när det ÄR varmt, så finns det ingen annan  plats jag hellre vill vara på. ❤

Så så härligt!! 
O detta året kommer med all säkerhet bli lika varmt under sommaren som förra året.. Jag ÄLSKAR ju detta väder, men det är ju många som far illa. 😯

O det är så sjukt varmt på jobbet. Idag åkte vi ner till stranden efter jag hämtat en skitig o svettig unge på förskolan. Det är pappaveckan men han fastnade i nån bilkö så jag hämtade Elsie. 
Vi fyra körde ut till Ekenäs o badade. Det var 25 grader i vattnet O det blåste mycket. Folk flög runt efter sina handdukar o kläder på stranden o i vattnet gick det vågor. 

Förra sommaren brukade ines o jag smyga ut till bilen i bara badkläder o varsin handduk när Elsie gick o lade sig, o sen åkte vi ut till Ekenäs o doppade oss. Så himla mysigt!! Sen har jag bytt buren på hamstern o duschat hundarna. 
Jag har beställt kanonväder till min semester, sol på dagen o regn på natten. 😍😎 älskar när det smattrar på rutorna på natten. 

Nu ligger jag o kollar film från sängen.

Men bör nog släcka ner o blunda några timmar. . 

Puss o gonatt!!