Firande i dubbel bemärkelse!

Sitter o njuter i soffan med världens största skål med ostbågar. Ines ville sova hos henrik, Elsie somnade kl. 18.00, jag är nyduschad o öm i kroppen. Såå skönt!!
Är speciellt glad över att ha ännu en ledig dag att vila upp mig på innan ännu en jobbevecka. Jag har två veckor kvar nu, innan FEM veckors ledighet!
 
H A L E L U J A!!!!!!!😍🙌
 
Är inte helnöjd med det sista halvåret. Har haft mycket diskussioner på jobbet o privat är det ju separationen med Henrik o flytt o allt. Känner ändå att jag "äger kontrollen" så jag får va nöjd ändå. Jag kan driva mina rättigheter ganska långt, o trivs jag inte ser jag till att det blir förändringar. Är inte det minsta rädd för att bli arbetslös, utan skulle någon tycka jag är för jäklig på jobbet så hittar jag ett nytt. 
 
O vad gäller min relation med Henrik så är ju den optimal med tanke på att vi nyligen separerat. Vi är väldigt goda vänner o känner varann utan o innan. Han är ju fortfarande mannen i mitt liv. Märkligt va?? 😉
 
 
Något jag är absolut nöjd med, är de senaste dagarna!! 
I onsdags hade vi sommarfest (personalfest), o vi hade så vansinnigt roligt!!! Asså jag har verkligen fantastiska jobbarkompisar! Det var bara ett liiiitet litet problem, o det var ju att Gustafssons blev ALLDELES för onykter..... 🤡🙊
 
Ni vet morgonen efter när man ligger i dimman i sängen o försöker veckla ut hela festkvällen. När man ser sig själv bugga i gruset med manliga lärarkollegor, när man ser sig själv fara fram över uteserveringens möbler o när man tror sig vara odödlig. Man är bara så lycklig. O när man bjuder in helt okända människor till Stina o Ulriks efterfest, som den självklaraste saken i världen, o när man pratar djupgående relationsproblem med en lärarkollega man knappt aldrig pratat med. (Nina, du är den SISTA att lösa relationsproblem!!!!!)
 
O när man får upp filmsekvenser i huvudet från när man badat i sjön vid midnatt.. 🙈
 
Det är inte jätteofta jag är på fest, så jag liksom samlar på mig allt på en gång. Jag skyller på värmen o ren o skär glädje. Jag var på topp! 
 
 
På måndag kommer jag smyga in i skolan med svansen mellan benen för då är mina närmsta kollegor där. Här är några av dem.😍
O vad gäller de andra så är det ett helt sommarlov innan jag träffar dem igen, o då är ju allt glömt o förlåtet. Eller hur?! 
 
Jag ÄLSKAR jobbfester för då får man en chans att prata med människor som man annars bara hejar på i korridoren. På skolan är vi ju så många, o då är det guld värt att de sätter bordsplacering så man "tvingas" lära känna fler. Jätteroligt!!
O det behöver ju naturligtvis inte vara fest, utan bara man gör något utanför jobbets fyra väggar så blir det så mycket roligare! I måndags var vi ju på utflykt med flyglärarna o det var ju oxå kanon. 😍
 
I torsdags hade jag tagit ledigt. Det var en genomtänkt ledighet. Ines sov hos Henrik, o Elsie hos Anna o Peter. Jag vaknade strax innan 11, o ställde mig i duschen. Strax därefter kom Ines hem o vi tog det lugnt här hemma. Lite senare hämtade vi en kebabrulle o en pizza o körde till anna o satte oss på deras altan. 
Vi körde sen hem lite möbler till Maja som vi skulle ha till Midsommar, o då stannade Ines kvar där för att hjälpa till o göra iordning. 
 
På kvällen kom Suzanne o Emelie o vi spelade Settlers! Tänk att det är så sällan man umgås bara sådär. Oftast så ställs det till med stor fest eller att man iaf är väldigt många som träffas samtidigt. O det är ju oxå roligt, men när man är bara ett par stycken så pratar man ju mer. Supermysigt. 😍
 
Midsommaraftons morgon åkte Elsie o jag o handlade jordgubbar, så fort vi vaknade. Vi handlade en extra liter som vi åt tillsammans med glass, direkt efter frukosten. Vi tjuvstartade lite. 💚
Vid lunch körde vi o hämtade mamma o Kenta, packade in hundar o väskor, o körde ut till Listerby, till Maja o Johan. 
Vi var sammanlagt 24 pers, tror jag, o hade världens härligaste midsommar! Fint väder, roliga lekar, glada barn, roliga människor o god mat! 
 
Jag sammanfattar med lite bilder;
 
Ines & Klara💗
 
I väntan på resultatet efter uppdraget.. 
 
Dax för kubb!
 
Vi har stora barn o små barn... De stora plockade bär o de små hittade jag i trädet. 
 
Klara.. 
 
.. o nakenfisen Elsie som slogs om grenen med Alma.. 
 
De slåss o kramas om vartannat.. 
Men de hänger ALLTID ihop. 😍
 
Klara utmanar jack i Arga leken.. 
 
I skuggan av trädet samlades de i klungor.. 
 
O lite då o då kunde man se att nån satt sig att kela med hundarna.. 
 
Eliot & Steffo..
 
Mika o Emil.. 
 
O Isak o Steffo. 💛
 
Ingen mat i världen, slår midsommarmat, o detta året var inget undantag. 
 
 
 
 
 
O till kaffet lite senare var det dags för malins berömda marängtårta, som maja gav sig på detta året, o hon lyckades perfekt!! 
 
Elsie satte sig att äta på trappen. 
O rätt vad det var, fick jag mig en selfie med damen. 
 
Vi glömde det där med kransar i håret, men jag tyckte denna bilden på ines var lite somrig, så jag slänger fram den som alternativ till kransen. 
 
😍
 
Mika. 💗
 
Ines. 😍
 
Jag tog ut de tre minsta, att cykla en runda ute på gatan, men det startade ju såklart med ett praktgräl om vem som skulle ha vilken cykel.. såklart. 
 
 
Vi hittade små stackars blommor att lägga i Almas korg. 
 
Klara skulle "aldrig mer cykla med så små barn.." 😅
 
Vid 21 tiden körde jag hem mamma o Kenta, o när jag kom tillbaka var det dags för grillad korv. Vid 22.30 körde jag hem med Elsie, anna o mika, som till slut kom fram till att man sov bättre hos mig än med 20 andra i huset. Det var sovmadrasser överallt. 😄
 
Ines sov med Milla o Isak på studsmattan i varsin sovsäck! Malin o Ola sov i ett tält, o de andra sov inne. 
 
Idag vaknade Elsie 07.20, vilket absolut inte var ok.. 😴
Vid kl. 10 körde vi inom Willys o köpte frallor innan vi körde tillbaka till Listerby o åt frukost. 
Vi hängde där ett tag innan Malin o jag körde till stugan o klippte gräset. Gräset var SKYHÖGT! o Vi kom knappt fram med gräsklipparn. Man hade behövt en lie.. 
 
Vi klippte så mycket vi orkade o resten får Eje o Ingela ta i veckan när de kommer. Då är de hemma i Blekinge i fyra veckor!!! 
 
NU är det dags för sängen. Imån är det Brunnen hela dagen för mig, Elsie, ines o milla. 😍
 
Hurraaaa!!!!