VAB o annat..

Idag åkte pappa hem! Det här varit mysigt o skönt att ha honom  här några dagar. Men jag hade nog kunnat avliva honom varje morgon. Då stegar han ut ur ines sovrum o börjar ropa;

- God MORGON!! Niiiinaaa! Jag vill ha  kaffe! Emil o Nemo!! Hohooo! Sover ni? Elsan!!! Är ni så trötta?? Elsiiiiie.....!

Idag har jag fått vabba. Elsie fick feber igår em, bara sådär, helt oväntat. Hon har sagt att hon mår bra, men hon lät grötig i halsen. Hon var hemskt seg på morgonen. 
 
Jag var iväg några timmar o jobbade, o då var hon hemma med ines o morfar. 
Ines o Elsie hade då hållt på med cirkusövningar som ines 
lärt sig nu denna veckan på cirkusskolan. 
 Jag gräddade sen pannkakor när jag kom hem från jobbet. 
Vid 15 lämnade vi morfar på station o körde sen till sporthallen där cirkusskolan är.

Ines var på den för två år sen o tyckte det var roligt. Förra året missade vi, men detta året ville hon igen. Jag anmälde henne för nån månad sen, men förra veckan ångrade hon sig. Jag har dock varit benhård att hon ska gå. Har hon anmält sig så går hon. 

Hon har cyklat dit varje dag, o hon tycker det är jätteroligt! 
Vi tittade på från läktaren den första halvtimmen sen gick vi. Här var hon fortfarande klen, men piggnade på sig när vi var på lekplatsen sen. ❤

När vi hämtade ines körde vi till MAX som hade premiär Idag! 
Vi var överens både ines o jag, att vi sitter inte där uppe mer. Jag var liiiivrädd att det skulle trilla ner pommes frites eller hela brickan på de framför oss på trappen. 
Ines kände sig utstuderad.  🤣

Ikväll när vi lagt Elsie så gjorde ines o jag ansiktsmask  (första gången jag var ok med att hon gjorde detta.. lite nervöst!)
Det gjorde så SJUKT ont att dra bort masken, så det gör jag inte om! 
Efter blev vi mjuka o glansiga o ILLRÖDA! 😄
Vi kollade fotbollen o nu ligger hon hos mig o sover. 
Imån blir det några timmar på förskolan för Elsie, innan hon o Anna ska till Liatorp o stugan. Eje hämtar dem vid middagstid.

O Jag har två dagar kvar innan ledighet!!!!✌✌✌

Tack o Hej o sov så gott!