Mina första semesterdagar

Det hade varit kul om jag nu hade 23 olika aktiviteter jag hunnit göra dessa dagar, som arbetsledig OCH barnledig, men då hade jag ljugit.  

I måndags var jag kass i kroppen o låg i feber här hemma. På kvällen fick jag ångest över att vara så slö, så då ville jag GÖRA nåt.. hittade två hundar o en trimmer här hemma o vips var båda hundarna näst intill nakna!!🙈
Så tokigt!!! 😆
 
I tisdags var jag o Anna iväg o handlade en byrå till mamma på JYSK.  Var även inne på Kappahl en runda. Trodde det var helt utsålt där nu, med tanke på att de snart stänger, men hittade två toppar o en höstjacka till ines, o en tröja till Elsie! 🙌
Blev även bjuden på mat hos Henrik.  😁

I onsdags (igår) tog jag hundarna bort till mamma o Kenta efter frukost o satte mig att skruva ihop den förbannade byrån..  Jag AVSKYR att "pilla" med saker..  skruvar o skit. 
Det tog mig flera timmar med små pauser för mat o häng, o händerna var helt svullna sen. Svullna o röda. 

Jag svor o hade mig när jag skulle fästa de där gängorna eller vad de heter. Tappade skruvarna hela tiden o stod i nån konstig ställning. O varje gång en skruv klirrade mot golvet sjönk mamma o Kenta längre ner i stolarna. Utan att titta på mig. 
Hade de ens yppat ett ord hade jag skickat en skåpslucka i huvudet på dem, vilket de visste. 
Men den blev klar till slut! 🙌👏💪

Gick sen hem o hällde upp ett glas vin. För det sa mamma jag skulle göra. O då lyder man. 

Inatt vaknade jag vid 03 o kunde inte sova. Tror jag somnade vid 05tiden igen o sov till 10! 😴
Idag har henrik varit med på den årliga "VM i fotbollsgolf" som de traditionsenligt har ute i saxemara, torsdagen innan Tosiahelgen. Jag hade då barnen som jag längtat så mycket efter!😍

De hann dansa lite till Lalehs Goliat innan de började bråka. ❤
 Jag skickade in dem i bilen o körde till Maja i listerby där vi hängde några timmar.  
Det var 5 småbarn i åldrarna 3-7 år, o sen ines. Hon hade nedräkning på klockan från att vi kom dit. Tyckte det var skittråkigt med de små. 😅

Barnen lekte o vi drack kaffe. Trevligt! 🙌
Vi körde sen hem o bytte om för att dra ner till Brunnsparken o Familjefesten. Dagen innan Tosia är det artister på scen som underhåller hela kvällen o sen är det fullt av hoppborgar i parken o några vagnar med försäljning. Allt är gratis! 
Vi har varit med varje år, o ungarna älskar Det! 
Ines börjar dock bli lite för gammal tror Jag, men vi får se vad hon tycker nästa år. 😁

De bråkade som fasen innan vi körde ner o jag var skogstokig. Sista gången jag hotade med att ställa in allt så insåg ines allvaret o vände till en liten ängel. Så gör hon ALLTID. 
Hon får en ljus röst, skojar tillgjort med mig för att få mig på bra humör, kittlar Elsie o hjälper henne med kläder o annat. Hon blir plötsligt den vuxna som ifrågasätter mitt arga humör. Det kokar ju i mig inombords eftersom det alltid blir så tydligt att dessa fajter o kaxiga kommentarer bara är ett spel. Hur kan  man annars vända så? 

Jag var så arg när vi satte oss i bilen att jag skrämde nog barnen med bilkörningen.  De HATAR när jag är arg (naturligtvis). Här hemma går jag in i ett rum o smäller igen dörren o då får de panik o springer efter. O Idag tog jag rondellen snabbt varpå Elsie skrek "sluta köra fort mamma!!!"
Jag fick ju bita ihop o sakta ner o sa inte ett ljud på hela vägen till parken. Det ångade ilska i bilen. 

Det värsta ines vet är när jag tvärnitar på vägen när vi diskuterar. Jag har ju då kollat i backspegeln för att se så vi var ensamma på vägen, men det förstår hon aldrig utan får panik.  
Hon blir alltid knäpptyst efter det. 

Väl på plats o vi hittat en parkering var monstrena små änglar igen.  Såklart. Mamma var ett monster några 100 meter till. Behövde lite syre först. O några snabba steg för att få ur mig ilskan. O bredvid sprang barnen o kvittrade. Ovanför mitt huvud flög det små tankebubblor med texten "Jag är den vuxna, jag är den vuxna, jag är den vuxna.." 

Det är helt sjukt hur arg man kan bli på barnen. Det är tur man har gränser!! 

Ju närmre folket o musiken vi kom desto lugnare blev jag. Framme i folkmassan hittade ines Alva så de flög iväg o jag såg dem bara sporadiskt sen. 
Elsie fick till sin lycka syn på bästisen Iris, o de sprang emot varandra med en stor kram!!! Flera veckor sen de träffades nu!❤❤❤ vi hängde sen me iris o hennes familj som är superhärliga. 🙌 

De små liven sicksackade mellan hoppborgarna o vi efter i släptåg. 

Detta är ju verkligen Barnens kväll - de bestämmer o vi servar. 😂
O man ser det är likadant överallt. Tjoande barn skriker o pekar o springer o vi andra stapplar efter med skor o festisar o koftor i händerna. 

Vi var där till de slutade nästan. Det sista vi gjorde var att ta foton med killen från julkalendern. 😁
Det var hon som ser mest skeptisk ut, som tjatade mest om fotot!!

Vi åkte hem o ines packade gosedjur, pyjamas o tandborste o sen hämtade Martin upp henne. Hon skulle sova hos Alva. ❤

Imån bitti kommer Henrik o hämtar barnen efter frukost o sen har han dem några timmar innan jag tar över dem igen. Ulf Lundell spelar på Hasslöfestivalen imån kväll o de ska åka in ett gäng. Inte mig emot för jag älskar ju Tosia o går gärna med tjejerna! 

Nu är klockan mitt i natten o snart vaknar väl MiniMe.  

Hoppas ni sover gott!!!