Vi lever i olika världar. jag o min dotter.

- Men Nina. Nu måste du förklara för mig. Vad är det hon har gjort Ines? Är det barn som är kändisar? O varför är de kändisar? Tävlar de i nåt? Jag fattar INGENTING! 

Det var min mamma i telefon tidigare idag. Hon ville höra hur helgen varit. Jag svarade med att ines har träffat kändisar o jag har träffat barn. O då var vi på samma ställe, o träffade samma personer. 

För det är ju så. Youtube är ju för mig en sida du kan kolla på roliga klipp på djur eller kolla in en musikvideo, som förr gick på Z-TV. Och TicToc  (fd musical.ly) är en sida där du dansar o gestikulerar till en känd låt framför kameran. 
Ines har hållit på med Tictoc i över ett år Nu, o jag är så avundsjuk över att vi inte hade nåt sånt på vår tid. Det verkar så jäkla roligt när de klipper o redigerar o håller på med ljussättning o bakgrunder o snabbspolar o sen snabbt klipper över till slowmotion. Hon kan hålla på i timmar med redigering o hopp o rekvisita. Jätteroligt! Jag förstår verkligen att man utmanar varann i diverse danser o sånt, men jag BEGRIPER inte hur en människa kan få över 2 000 000 fans i att gestikulera i några sekunder till en redan känd låt?? 

?🤔?🙊

Det är både konstigt o skumt. Jag har tänkt några gånger att jag oxå kan gestikulerar till en låt. Har tänkt att jag oxå kan tjäna lätta pengar på lite viftande på armarna o ett minspel. För till skillnad från ines kan ju jag låtarna. 

Men nej. Det blir aldrig bra. Har gjort några st tillsammans med ines, o herregud vad gör Jefla ful jag Är! Jag väljer alltid lugna låtar så jag hinner med. Men då är det ju oftast om olycklig kärlek o förlorat hopp om livet. O medan ines står med sorgsna ögon o gestikulerar tårar som rinner längs kinden, så står jag bredvid o åmar mig som om jag nyss fått ett svärd i ryggen. Finns inget pojkband i världen som kan känna min smärta av ett så krossat hjärta.  💔

Jag försöker verkligen, men jag känner mig som ett lerigt skabbigt vildsvin bredvid en söt liten oskuldsfull bambi.  

Iallafall så träffas ju dessa Tictoc stjärnor en gång om året, o då får deras fans chans att träffa dem, få en signering o har man tur kunde man få en Tictoc med just sin Idol, som spelades in på deras konto! 

Ines är inte så hängiven någon. Hon pratar inte så mycket om nån speciell o blir inte så imponerad. Men om man får chansen att träffa världens (!) största stjärna inom Tictoc så drar man lite lätt på smilbanden. 😁

Jag försöker ju hänga med i detta, (ibland), o har ju sett på nätet vilken helgonliknande status dessa ungdomar har fått. Det var främst två personer hon ville träffa under lördagen,  o det var Nattid o Theo. De har över två miljoner följare var. 

Jag har typ 200 vänner på Facebook, o de har jag fullt upp med!!😦🤣👊

På lördagen kom vi till en konserthall med över 2000 besökare. 

Det var 90% tjejer i åldrarna 7-14 år, o resten var förvirrade mammor o pappor. Jag pratade med flera st o alla sa samma sak. Det var verkligen barnens dag, då de fick vara experterna. Vi sa bara "jaha" o lydde order. 
Ines bestämde vem hon ville se o jag guidade med schemat o frågade mig fram till respektive kö. 

Väl i kön var det min uppgift att se till så ingen trängde sig. Jefla vad snabb jag var så fort nån passerade min sko bakifrån. Men det gjorde vi alla som var vuxna. Det var vår plikt. Att hålla ordning i denna kaos. 

Direkt när vi kom så satt Nattid o Theo bredvid varandra o skrev autografer. Jag sa direkt till ines att vi ställer oss i kön så vi har de två viktigaste avklarade. Jag var duktig med kameran medan ines stod med skämskudden. Jag tog foton redan i kön o tänkte att ines skulle tacka  mig sen. 



Denna familjen var tydligen oxå känd för de satt vid samma bord o skrev autografer. 😁 men de var trevliga! 

När Ines väl kom fram till Nattid o Theo så var tom jag halvt nervös o pirrig! Men bara för hennes skull. Jag har ju varit med när hon har följt dem från soffan där hemma.. det måste vara så häftigt för dessa små.. 😍


😍

Efter ett par timmar började vi dela upp oss i olika köer för att vara så effektiva som möjligt. Jag tillbringade nästan två timmar i kö på Nattids Tictoc o att få komma fram o säga hej med en kram. O det var lönlöst, för de fick avbryta båda köerna då det var kaoslånga! 
O på schemat har de ingen paus på 6,5 timmar. De gick från ena stället Till de andra. 

Här ser man Nattid uppe på läktaren när hon tar en andningspaus, medan hundratals tjejer väntar bakom skynket. 

 

Galet. 

Vi stod alltså i olika köer i 6 timmar. Ines pekade o jag ställde mig. Sen stack hon iväg på annat skoj o jag stod kvar. Flera gånger fick jag intala mig att det var "hennes dag".. o det var ju värt det för hon var ju så lycklig. ❤




Det gick gick år flera festisar o ett antal koppar kaffe, o choklaaaaad under dagen. 



Kolla in denna lilla tjej!! Så otroligt söt! Hon får en egen bild. 😍😍😍

Det var inte lätt att hitta en lucka för lunch o vila, men hon var inte sen att slänga sig ner när jag föreslog några minuter på ett golv. 


- Mamma, det ligger en gren i min macka..😂

Hon fick ingen Tictoc med Nattid, men väl med Theo. 😍

😍👏😁❤

O hon gjorde Tictocs med flera andra men då stod jag i andra köer.  

Men vi var trötta båda två på slutet. Mina krafter tog slut efter 6 timmar o då hittade jag en vägg att luta mig mot.

Kl. 18 blev vi upphämtade av Henrik o Elsie som hade tillbringat dagen på ett badland o sen ett lekland! Så hon var nöjd må ni tro. 😉😁

Både jag o Elsie somnade i bilen. Helt slut efter en rolig helg!! 

Nu är klockan försent igen. Jag lär mig aldrig.. 🙊