upponedvända dygn..

Nästa vecka är sista semesterveckan, o fokuset där ligger på att vända tillbaka dygnet. Allt ska backa 2 timmar.  Minst. 

För min egna del handlar det om att jag inte vill missa nåt roligt o vill att barnen ska få göra så mycket som möjligt nu när vi är lediga, så vi är ju iväg o härjar till 20-21tiden på kvällarna o då somnar ju inte barnen i vettig tid. Naturligtvis. 🙈

Jag vet ju att snart kommer hösten o alla rutiner o man hinner inte med annat än hämta på förskola, ut med hundar, laga mat o sen är det nästan läggdags. Då kommer man sakna dessa dagar då man hade "all tid i världen.."

Igår lämnade vi in bilen på tvätt, o tog med Elsies cykel så hon kunde cykla en runda medan jag gick bredvid. Vi tog en korv o mos på Maxi när vi ändå var förbi. Undrar hur många "luncher" vi har ätit där? I Maxis lilla cafeteria? 

Tvätten tog ett par timmar så vi stressade inte. De hade fullt upp på den där biltvätten. Det var hur många som helst som körde dit sina bilar, o de hade hur många som helst som jobbade där. 

Det tog sin tid men bilen blev skinande ren, 😍✌o det är klart värt 250:-! 

Vi körde sen inom stan o bokade in klipptid till tjejerna. Tror inte de klippt sig sen tidigt i våras. Gick oxå in till Lindex för att leta trosor till Elsie. Såg att de var rea på rea, med bla annat köp 2för1 på rean. Jag hittade då varsin vårjacka till tjejerna, som är för stora nu, men som de kan ha i framtiden! Betalade 200;- för båda två! 

Ines var suuuupersnygg!!😃

Lite senare åkte vi hem till mamma o Kenta. Hängde där ett par timmar. Mamma har blivit förälskad i en grupp som heter Home Free. Hon är kär i varenda en o man ser det bara glittrar i ögonen på henne när hon tittar på deras videos. 

Hon försökte även få Elsie intresserad, men det gick väl sådär. Men de är jättebra, så kolla in dem!! 

Vi åkte hem efter 20 nånting o åt lite kvällsmat innan hon somnade. 

Idag blev det en galen dag. 
Jag vaknade strax efter 09 o smög ut i köket. En halvtimme senare ropade Elsie från min säng. Hon hade då vaknat o fixat sig en koja. ❤
Zooma in o titta på hennes goa nyvakna ansikte!😍

Hon lekte en stund i den o jag kollade nätet med min kaffe i soffan. 
Vid 10.45 såg jag klockan o studsade upp o insåg att vi inte ätit frukost. Skulle precis lägga i mackor i rosten när jag såg i kalendern att hundarna skulle till veterinären o klippa klor vid 11.30. Vi hade aaaldrig hunnit frukost. 🙉

Hon tog ett äpple på vägen till kloklippet o var nöjd så. 
Jag var ju dock svinhungrig, så direkt när vi kom hem igen så packade vi iordning en  liten picnic med gårdagens pannkakor o lite kakor, o gick bort till lekparken o åt där. 


Vi skulle sen ha åkt Spättan, båten som går från centrum till några öar, men vi såg att vi missade den på några minuter, så Elsie föreslog det lilla turisttåget istället. Vi hoppade in i bilen o körde in till centrum o upp på tåget. 
Men då kommer de o säger att vi måste kliva av får de skulle iväg o tanka o var tvungna att ställa in den turen. 👀👀👀

Hur tänker man där?? 

Vi gick då in till Lindra (begagnataffär) för att reka lite inför Dawoods flytt. Han har fått egen lägenhet o flyttar i veckan, men äger ju knappt nånting, o vi har såklart lovat att hjälpa honom få ihop till ett hem. 🙌

På Lindra köpte jag en stor helkroppspegel som jag tänkt leta efter i höst. Den var inte billig så det var inget fynd. Men dock billigare än ny. 

Vi satte oss sen på det nya caféet For4you o åt räkmacka o festis. 
Jag skulle sen agera chaffis åt Lisa, som precis fyllt 40, o hennes vänner hade ordnat en överraskningsfest åt henne. Lämnade då Elsie hos Anna en stund medan jag hämtade o lämnade på fest. 

Efter det körde vi ner till stan ännu en gång o kastade oss på det stackars tåget som tog oss  ner till Brunnsparken. Vi stannade till några minuter på lekplatsen. 
Det var verkligen inget speciellt roligt tåg, men Hon hade roligt iaf! 

Vi körde inom Willys på vägen hem o hämtade upp lite mat på Ferali. Jag var sjukt hungrig o trött o visste jag glömt att ta upp från frysen. 

Vi hann äta, titta på nåt avsnitt barnTv innan vi sen stack iväg för att hämta Ines o Henrik som kom med tåget!! 
❤❤❤

De var trötta efter en hel del tågstrul det sista dygnet, o tyckte det var skönt att komma hem. 😀

Vi körde hem dem o hängde där nån timme. Elsie är ju helt såld på ines o hängde o klängde på henne. Ines blev skitsur till slut. 😂
Henrik var både trött o stressad då de skulle köra hemifrån 05.45 imån bitti. 🙉😴 Han slängde i tvätt o packade väskor o vi körde hem. 

Vi var hemma först efter 21 nånting o då var det försent. Hon var så trött så trött o blev superledsen för minsta lilla. En timme senare tror jag hon somnade till slut. 

Imån  ska vi in till Karlskrona o Skärgårdsfesten. Vi ska dansa med bolibompadraken 💃🕺som är på festivalen med programledarna från barnkanalen. 😀
Det ser hon fram emot o har funderat på vad som händer om han kanske blir sjuk?🤔
Jag tror hon snappat upp allt snack om Gyllene Tider som fick ställa in här i Ronneby, då de var sjuka. 😂

Vi kommer hänga där inne imån tänkte jag. Om vädret håller i sig. 🙈

Nu ska jag krypa ner hos min plutt. Ska lyssna på mina kära grannar som har fest o står o röker utanför. 😀