Under semestern hinner man fundera..

Nu har det gått en vecka efter semestern, o jag är deprimerad. 
 
Jag hade gjort två listor att följa under semestern, en för pappaveckan o en för mammaveckan, o jag gjorde TVÅ av de punkterna. 
Sen är man ju nöjd att alla var friska o vädret hyfsat (kunde varit betydligt fler soliga dagar).
 
Jag är absolut inte nöjd över min kropp o känner mig ful o hängig. Blir trött när jag går i trappor o undviker speglar. Var inne o fingrade lite på olika Hemmaträningsappar nån kväll, för att checka av läget, o dagen efter började det ramla in aviseringar uppe i fönstret i mobilen "Idag är det dax! Nu kör vi första etappen!!" 
 
Hade jag lyckats göra upp ett träningsschema utan att vara medveten om det!? 
 
Likadant dagen efter. "Nu kör vi första fyspasset!! KOM IGEN!!" 
 
FUCK YOU tänkte jag o raderade aviseringen. Jag hade väl inte tid med sånt NU?!?! 
 
Appen försökte i en vecka sen lade den ner.
Jag har appen "RUNKEEPER" "LIFESUM" "FETTFÖRBRÄNNINGSTRÄNING" o "FMTK" på skärmen, men än så länge har ingen av dem lyckats få mig att ta ett extrasteg. Jo, hundarna går jag med mycket mer nu, när det är pappavecka. Det är såååå skönt att bara gå o gå utan att nån väntar på mig. 
 
Det finns en man som bara har ett ben, som staplar förbi min lägenhet ibland. Det är en utländsk man, o jag tänker att han förmodligen förlorat benet i kriget. Han knyter sitt lösa byxben i en knut o sen bara hänger det där. 
Men den mannen ler när jag hälsar, fast hans ögon är ledsna. Han blir alltid min påminnelse: RYCK UPP DIG MÄNNISKA! 
 
Men sen fortsätter jag gå jag lite i området o då vinkar jag med samma hand på människor som har fina hus, ungar som struttar runt, snygga kroppar, pool o studsmatta, gäster på middag, osv osv. O alla är fasen yngre än mig. 
 
Varför är inte jag gift??  
- jo, för att du är dum i huvudet. 
 
Varför har inte jag snygg kropp??
- För då måste man RESA sig o anstränga sig lite. 
 
Varför har inte jag hus??
- Du har ju precis sålt ditt hus?? 
 
Varför har inte jag ett jobb jag trivs med?? 
- För då måste man ta tag i sitt liv!!!!!!!!
 
Sen kommer jag hem till lägenheten igen, som jag älskar, o hittar mina tjejer i soffan. 💗Elsie är alltid naken o ines brukar sitta i trosor. 
Jag får hälsa fyra gånger innan de märker att jag är hemma. Ines brukar fråga "skulle inte du ut med hundarna?" o då kan jag ha varit iväg i 20 minuter. 
 
DÅ inser man att man har det rätt bra ändå. 😍
 
Jag tror jag börjar komma in i nån märklig 40årskris. På riktigt. 
Jag har gått in i nån bubbla o ser ingen annan. Jag har missat varje födelsedag på fb de senaste två veckorna. Jag missade att mina älskade vänner varit hemma i en vecka. Sista veckan innan de åker tillbaka ut i landet igen. 
Jag har inte varit hos mamma o kenta på länge. Jag saknar BrittMarie i Västerås. Jag saknar vinkvällar med tjejerna. Jag saknar kramarna från henrik. (nu kanske han läser detta inlägget, men skit i det.) Jag har inte haft pengar på två veckor. Igår fick jag låna av mamma som jag inte gjort på 100 år. Det är tur det är pappavecka snart, då kostar det inga pengar här hemma.
 
Har kört fram o tillbaks till kristianstad två ggr denna vecka, för att lämna o hämta bilen på lagning. Det var bla därför jag fick låna pengar av mamma. Det kostade 1700. 🙁
Vi har servicen där, så det är därför det blir den verkstaden. Men det har ju varit efter jobbet, o jag har kört som en galning för att hinna dit. Anna o jag körde fel när vi skulle lämna o jag blev tokarg. MEN vi hann. 
 
Det är extremt mycket på jobbet nu inför skolstart, o jag lämnar halvfärdig varje arbetspass. Det kommer vara så de två närmsta veckorna, o så är det för alla på skolan. 
 
Igår när jag körde hemåt, ringde Anna. Då började hon prata om att jag förändrats den sista tiden. Att jag är frånvarande, inte glad, har en tom blick, etc etc.  Då började jag lipa, o det är inte likt mig. 
 
Jag körde hem o hämtade barnen hos henrik. Jag var hungrig men orkade inte laga nåt, så vi delade på en kebabtallrik här hemma. Sen tog vi på oss pyjamasen o dukade fram fredagsmyset. Jag fick ett utbrott för att de öppnade de nya chipspåsarna när jag dukat fram resterna på förra veckans fredagsmys, o tyckte vi skulle äta upp de först. 
 
De sa förlåt, o jag grymtade. Efter fem minuter ångrade jag mig, o tog ines hand under filten. Hade precis suttit med henne o försökt förklara varför jag varit så sur den sista tiden. Jag har skällt på henne då hon varit hemma o jag tjatar på henne att hon ska ta undan sina kläder, ta ut hundarna o plocka in ALL disk i maskin o inte bara de som inte är äckliga. 
Hon tog min hand o flinade.
 
Jag är sjukt instabil just nu, o det ska bli skönt med pappavecka snart. Jag kommer bli knäckt igen, för nu har jag haft de så många veckor, men jag ska plugga i hörlurarna o bara gå. Som Forest Gump. 
 
Det är tur alla runt omkring är bra. Barnen är goa. Kollegorna är bäst. Mina chicas är alltid där, o likaså familjen. Henrik hjälper mig med allt. 
O hur jag än vrider o vänder på allt, så har jag ju det jäkligt bra. O det jag saknar kommer inte ramla ner från himlen. 
 
Nu ska jag hämta kaffe o rätta till filten vid min dotters fötter innan hon startar brandlarmet. 
 
Hoppas ni får en skön helg!!