Levande flugfångare

Ni vet såna där slemmiga band med klister på, som man hängde upp i taket förr, för att fånga flugor? DET ÄR JAG. Jag är ett sånt band. Jag är konstant ofräsch o svettig o det rinner överallt. Kläder fastnar, BH:n skaver, det kliar på benen, sminket försvinner innan lunch o håret i nacken är vått. O jag verkar ha hälften av alla mina svettkörtlar under min näsa, för där rinner det hela tiden. 😩
 
Det är ju så varmt!! Jag tycker ju om värmen, men vi behöver ju inte överdriva. 
 
Idag var det världens oväder här vid lunchtid. Det blixtrade o åskade precis över oss, ca en timme, vilket har lett till flera översvämningar i källare o på vägarna. Den slog bland annat ner i den stora eken på G-klavens skolgård, o ines o hennes klass hade hört världens smäll, o det slog ut elektriciteten en kort stund. 
 
Tittar man nära så kan man se hur det liksom har spruckit från rot till topp, o det ligger grenar över hela gården. 
Vi får se hur de gör med det gamla trädet. Det krävs nog rätt mycket innan de fäller ett så stort o pampigt träd, men å andra sidan så står det på en skolgård.. Konsekvenserna kan ju bli fruktansvärda. 😟
 
Jag satt ju på F17 när det värsta var ver oss, o jag tänkte på mina vovvar här hemma. Nemo är ju livrädd för åskan.. Jag körde hem vid lunchtid o mötte två skräckslagna gråtande hundar, som var blöta om tassarna o de riktigt ylade o flämtade. 
Med så blöta tassar var jag säker på att de kissat inne av rädsla. Jag tog ut dem på en promenad o Nemo ville upp i famnen hela tiden. Han puttade på mina ben o så fort jag stannade så hoppade han upp i famnen. 
Under en gångbro längre bort, så hade det samlats så mycket vatten så Emil fick simma i vattnet i 4-5 meter medan Nemo studsade genom allt. Det stod upp till knäna på mig, så jag kunde vada igenom. 
Mina herrar AVSKYR vatten. Men jag o de andra som var där flinade o tyckte det var lite häftigt.
 
När jag kom hem tittade jag igenom lägenheten, men hittade inget kiss. De blöta tassarna var alltså pga nervositet.  Hundar svettas ju genom trampdynorna, så de har haft riktig panik här hemma. 😳
 
 
Efter jobbet åkte jag direkt o hämtade dem igen o körde till Brunnsparken. Elsies grupp på förskolan skulle ha grillfest på Trollsjön o bjöd in alla föräldrar o syskon.😍 Elsie o Henrik var redan på plats, o ines var hemma hos Lovisa o badade. 
 
Skön kväll!! 💛
Det gjorde ni bra Bjällran!! 💚
 
När vi kom hem sen slängde jag henne i badet igen, o sen sängen. 
 
Jag har letat efter jobb o kollat IDOL ikväll. Det kanske är ett alternativ? IDOLstjärna. IDOL-Nina... 
Juryn hade börjat gråta av hopplöshet. Jag hade kränkt hela musikbranschen med min sång. 
 
Men medan vi filar på detta så går vi o lägger oss.
 
Godnatt på er!!
 
 
#1 - - Anonym:

Det första stycket, är det samma som på din Tinder-profil? 👍

Svar: Ja!🤣
Nina Gustafsson