ÄNTLIGEN är denna veckan slut..

Man vet ju det, vi som jobbar i skolan, att det är sjukt mycket nu de första veckorna. De första veckorna, de sista veckorna o sen veckorna med utvecklingssamtalen. De är våra högsäsonger. 😁
 
Nu har eleverna varit i skolan i en vecka, o vi håller som bäst på att få ihop alla grupper. Jag har alla klasserna på Flygteknik, plus en IM-klass. Sammanlagt ca 80 elever. 80 elever som ska ha ut blanketter, datorer o de ska in i sina rätta grupper för att komma igång med sina kurser. Det är mycket, men jag älskar ju stress på denna nivån. 
 
DÄREMOT har inte dessa veckorna varit så vidare bra, eftersom jag funderat fram o tillbaka på att säga upp mig. Anledningen är att jag inte känner att jag o chiefen funkar speciellt bra ihop. Vi drar inte alls åt samma håll, o vi har helt olika ideer på hur skolan bör bedrivas. 
 
SÅ, i torsdags gjorde jag det. Jag sa upp mig. Jag har inget annat jobb, men har i helgen skickat iväg en ansökan. Jag får leva på hoppet helt enkelt o fortsätta söka. 
Det har inte varit enkelt detta. Jag älskar ju mina kollegor o mina elever, o jag har gått in i ett projekt som vi skulle dra igång nu i höst o som ska pågå två terminer. Jag har mycket att förlora, men jag är så trött på att gå runt o vara irriterad hela tiden. 
 
Direkt efter att jag sa upp mig åkte vi iväg på KickOff med våra nya ettor. Precis som förra året o året innan dess, så var vi på Pensionat Järnavik (vet inte om det heter så??) som drivs av Ninni o Lasse Pfeifer. Det är sååå mysigt o fint därute o man kommer in i nåt härligt lugn när man är där.
 
 
 
 
Jag har tagit flera bilder, men det är elever på dem, o de vill jag inte slänga ut här. 🙉
 
Vi hade föreläsningar av socialens Råd & stöd, där de pratade om droger, o vi hade besök av Facebookpolisen Scott Goodwin som är mest känd för sina roliga o populära inlägg om deras arbete. Riktigt roligt o lärorikt!!!! 
 
 
Efter två dagar med teambuildning o ett par timmars jobb på skolan, åkte jag hem o drog av mig kläderna o kröp ner under filten. Jag gömde mig för omvärlden. Jag hade sagt till henrik att jag bara skulle hem o hämta nåt, innan jag hämtade hundarna som han hade passat. Jag hade även lovat mamma att komma till dem. O jag behövde oxå fixa inför kalaset på lördagen. Kenta fyllde 60 idag o vi skulle överraska honom på lördagen. 
 
När folk ringde på mig så kunde jag inte svara. Jag ville bara sjunka genom jorden. ALLT kom verkligen över mig o jag kände jag var nära på att gråta hela tiden. Till slut svarade jag när mamma ringde en andra gång, o jag stortjöt i luren. Hon sa åt mig att krypa ner i soffan o äta en massa godis. 
Det lät inte alls lockande. 
 
Sen pratade jag med Anna, o hon hade en ton i rösten som betyder "vad var det jag sa.."
Mamma o anna är säkra på att jag kommer gå in i väggen snart, o jag vet inte varför de tror det. Men nu var de ju då säkra på att jag var där. I väggen. 
 
Anna sa som mamma, att jag skulle krypa ner o titta på en film o stänga av alla måsten. Men istället gick jag till slut in i duschen o sen promenerade jag bort till Henrik. Klockan var sent, men jag behövde komma ut, o jag ville absolut inte sitta själv o glo. 
 
Vi drack vin o kröp ner under varsin filt. Vi såg äntligen "A star is born", vilken var jättebra, men inte alls som jag föreställt mig. 
Jag sov över där, o på morgonen var jag fortsatt seg. Kände mig jätteskum. Jag åkte iväg o handlade till kalaset o fixade o vid 15tiden samlades vi alla utanför deras tomt. 
 
 
Det var jag, henrik o tjejerna. Anna o peter o barnen. Malin o Ola o barnen. Maja o tjejerna o sen Kentas pappa bengt. 💜
Mamma hade lurat ut Kenta så han skulle se när vi kom. Precis innan kröken började vi sjunga "Ja må han leva.." o sen kom vi in allihop inne på gården med varsin ballong i handen. 😍
Nån undrade om han fyllde 6 år, men jag envisades med att alla skulle ha varsin ballong. Ingen fest utan ballonger. 
 
Jag hade köpt en ful hatt o en rosett som han bar omkring på. 
 
Vi firade honom sen på picnicfiltar, i trädgården, o vi åt smörgåstårta o drack kaffe. Det var himla mysigt o stimmigt, som vanligt när vi träffas allihop. 😍
 
 
 
 
Det är tur att mina systrar skaffat sig så många ungar.. Ines o Elsie äääälskar sina kusiner!!! De är verkligen tighta allihop. 💛
 
Kenta o pappa Bengt sitter o kuckilurar under trädet. 
 
 
Colin o Isak 💜
 
Efter några svettiga timmar i värmen tackade alla för sig o åkte hem. 
 
Far & son. 💗
Mamma o jag kom på sen att vi ska bjuda in Bengt till alla våra träffar. Han är ju ensam annars, o han verkar trivas med oss. Att vi inte tänkt på det innan?? Han är ju familjen!!
 
När vi kom hem sen tog jag tempen, o det visade sig att jag hade feber. Så löjligt egentligen. Här har man gått runt o trott att man var slut av allt jobb o funderande, när man egentligen bara hade feber! Feber o huvudvärk, men inget annat. Huvudvärken vägrade släppa o jag svettades o var allmänt snuskig o ynklig hela kvällen. 
 
Jag bestämde mig för att vara hemma idag o sjukanmälde mig imorse. Jag skulle jobbat idag då det var Flygdagen. 
Henrik åkte iväg på cup med Ines o jag hade Elsie hemma, när jag ändå inte skulle göra nåt. Hon var oxå trött på förmiddagen, o jag var rädd för att hon oxå skulle trilla dit. 
 
 
MEN det var bara tillfälligt ett par timmar, sen vaknade hon till liv igen. Hon fick prova på lite barnarbete, o skurade nästan hela lägenheten. (Jag skurade efter när hon satt o ritade i köket sen). 
 
 
Jag bytte alla sängkläder o dammade o dammsög. O istället hade jag behövt bara ligga på soffan. Heeeelt slut var jag. O svettades på ryggen hela tiden. varför är det så? Jag frös på armarna o svettades på ryggen. 
 
Jag har knaprat tabletter idag o har mått hyfsat ändå eftersom jag inte haft nån huvudvärk. Näsan o ögon rinner o huvudet känns gigantiskt. 
Men jag tycker ju ändå om denna förkylning lite.. Man låter värre än vad man egentligen mår, så folk tycker ju synd om en. Att nysa är ju det skönaste som finns, o man går runt lite som på moln. Men toalettsisten gör ont o man är öm på näsan efter allt snytande. Man är liksom seg o "får ligga i soffan en hel dag" utan att man ska behöva ha ont. Skön känsla!
 
Men jag hoppas VERKLIGEN ungarna klarar sig bara. Denna veckan är det fortfarande fullt upp, o jag håller alla tummar att den blir utan vabb!! 
 
Jag fick för mig att jag behövde rasta ungar o hundar idag med, eftersom det var så fint väder. Så jag körde till Brunnsparken så gick vi en runda i skogen. jag ångrade allt efter några meter. Men det gick. 
 
Dockorna fick oxå följa med. 
 
 
 
Jag lämnade sen Elsie hos henrik en stund innan Mammaveckan började. Ines har varit med Emelie på Brunnsbadet efter fotbollen. Sista dagen innan de stänger för säsongen! De cyklade med henne hem nu ikväll. 
 
Jag hade tvättid ikväll oxå så lägenheten är full med tvätt just nu. 😆
 
Jag vägrar bråka mer om strumpor o trosor hit o dit, så jag lägger allt i en hög så får de själva plocka det de vill ha. 
 
NU är det läggdax. Trots att jag missade Flygdagen, så är jag ändå nöjd med dagen. Har fixat o donat men varit ynklig som få. Som vanligt när tempen visar över 38. 
 
Imån är det ny vecka. Ny vecka o nya tag!