När bacillerna kommer med sin stridshär..

Orkar knappt skriva, men jag vill ju gärna delge er hur mycket vi kräks här hemma. För det vill väl ni gärna höra om?? 

Elsie började kräkas natten mellan fredag o lördag. Sen var hon dålig fram till lördag kväll. Igår söndag morgon var hon jätteseg o hängde i min famn fram till lunchtid. Vi följde därför inte med o tittade på ines när hon spelade match.  

Men hon blev piggare, o sprang runt här. Hon åt inte mycket o när jag lämnade henne hos Henrik på eftermiddagen hade hon inte bajsat än. Annars var hon på topp!

Ines följde med en tjej från laget o badade där hemma efter matchen. Kompisen bor här i närheten så strax innan jag lämnade de hos Henrik kom hon hem. 

Jag TYCKTE redan då hon var lite dämpad. Men hon kunde inte säga varför. Jag tänkte hon kanske hade smittats men hon var bara trött så hon. 

Henrik hade middagen klar när vi kom så jag åt lite, men var inte hungrig. Elsie o jag hade ju ätit lax o potatis tidigare på dagen, o jag tänkte det var därför. 

Direkt efter jag lämnat dem hemma hos Henrik körde jag o tog ut den sista tvätten från tumlaren. Det har gått några plagg o en massa sängkläder denna helg.. 🙈

Sen iväg till maxi för att handla. Jag strosade runt o njöt.  I höjd med skorna på Maxi ändrades den rofyllda stämningen till mindre panik. O varje gång jag får den känslan går jag direkt till toan. Jag tänker ICKE råka ut för en favorit i repris..  

(By the way, Det inlägget har tredubbla visningar mot det vanliga)😂😂😂

Jag hinner notera en tjej utanför toadörren som om hon stod i kö, o jag tänker "jag dödar dig" innan hon lämnar o går därifrån. Det var ledigt o jag störtar in. Inte ens då tänker jag att jag smittats. Jag mådde ju inte illa?? 

Men jag känner att min maxirunda ändå behövde avbrytas. O mycket riktigt hann jag knappt ut innan jag hörde magen kurra igen. Jag gjorde en snabb bedömning att jag skulle hinna hem. 

Jag har ju alltid selfscanning men denna gång lös lampan rött. Jag kände svetten på ryggen. Det stod ett biträde strax bredvid o jag gav henne acetonet då jag misstänkte det var det. Det var det o jag kunde lämna. 

Jag hann in med kassarna innanför dörren o sen satt jag på toan i ungefär två timmar. Jag hann ibland resa mig upp o torka mig, men sen fick jag kasta mig ner igen. Rätt var det var kom kräket o jag sög tag i papperskorgen bredvid. Ni vet en sån uttagbar i hårdplast. Jag hade tömt den samma dag vilket var riktigt tur då jag inte hade hunnit hälla ut innehållet.. 

Så där satt jag på toan o kramade min papperskorg. Hur mycket vätska kan man ha i en kropp??? Det bara forsade. Överallt. 

Kassarna stod ouppackade vid ytterdörren. Ingen fara. Jag hann ju aldrig till frysdisken eller mejeriavdelningen.. o hundarna väntade på långrundan som jag alltid tar efter lämning av barn. De låg hos mig på toagolvet med bedjande ögon.. 

När jag satt där messade jag Henrik o chefen att jag är hemma imån. Jag planerade min kväll för att göra den effektiv. 

Så när jag hittade en lucka sprang jag ut med hundarna. De tittade surt på mig när de förstod det blev en kortrunda. 

Vid nästa lucka tömde jag tvättkorgen på golvet o slängde upp de lakanen som inte hann bli torra, på stegen. 
Såhär ser det ut på mitt golv.. 🙈

Jag gick o la mig vidd 22 o har sprungit upp o ner inatt. Har varit så fruktansvärt yr, o besatt av läsk! 

Inte alltid jag har det hemma, men nu hade jag både påskmust o Cocacola zero. Jag varvar vatten med en mun läsk. Tar en klunk i taget för att kunna behålla det. 

Jag har haft toadörren öppen o locket uppe för att minimera hinder.. Jag trampade på ett hunden med högerfoten inatt så den värker som fanken..  

Imorse ringde Henrik o berättade att ines fått det inatt.. Hon hade kräkts i duschen stackarn.
Han undrade om de kunde vara hos mig för han var tvungen att jobba några timmar. 
Jag sa motvilligt ja. Jag tänkte ändå på det igår kväll när jag satt där. Att det var jefligt skönt att vara utan barn just då. Det är inte värdigt att sitta så. 

Så nu blir det djungelns lag om toan. O mammasmilet får jag väl klistra på? 

- mamma ska vi pussla?
- Mamma ska vi rita?
- Mamma ska vi spela babblarnaspelet??? 

Nej mitt barn. Mamma ska fortsätta i sin dödsångest o ynklighet..  

Nu kommer de snart. Ska försöka resa mig upp. 

Hoppas ni andra klarar er!!!