Magnus o Jag firar 25 år!!!

Då sitter man här igen. O tycker synd om sig själv. 
 
Det är dags för PappaVeckan. 
 
Men idag rann det bara några tårar. Inget hulkande. 
 
Imån börjar påsklovet för alla barn, men både Henrik o jag jobbar måndag o tisdag så då får Elsie leka av sig på Sånglärkan. 😍. Sen är han ledig onsdagen o jag torsdagen för att barnen ska kunna vara lediga. Ines är ju ledig ändå eftersom vi tagit bort fritids.. Hoppas hon hittar nån att leka med dessa dagar. 
 
Igår, lördag, kom Henrik med barnen strax efter 11. Vi hängde här hemma hela dagen förutom en vända på Plantriket i Johannishus där jag köpte några fina krukor o tre fåglar som jag o tjejerna ska ha till våra plantor i vår.
 
Vi ska märka ut våra plantor med varsin fågel, o det tog några byten innan de båda var nöjda. 😁
 
Vi hade en skön dag med pusseltävlingar (lägga pussel på tid) tjejerna gjorde fyra pussel o jag gjorde ett. De vann. 😣
Det ser ut som ett hundben ligger i mitten, men det är mitt alldeles egna ben. 
 
Ines o jag kollade även på en Tvillight-film medan elsie kollade youtube o ritade.
 
Tjejerna var kompisar när de inte ville ha ihjäl varann. Jag har ju inte varit med om de här syskonfighterna innan eftersom det är så stor åldersskillnad på Julia o Ines (12 år). Men nu har dessa två funnit varandras akilleshälar o de tycker det är fantastiskt roligt!!!
 
På kvällen var det dags för Magnus Carlsson i Karlshamn!!!! Anna o jag hade köpt biljetter o bjöd mamma. Ni som känner mig vet min kärlek till denna Magnus. Har sett honom ett antal gånger nu, o han blir bättre o bättre för varje gång! Han är så fruktansvärt snygg o läcker o sen har han tamejfasen humor oxå. O hans dancemoves... 😍  Herreguuuud.... 
 
Ines vet att han är hennes låtsaspappa. O då menar jag låtsaspappa. När han är på TV säger jag "titta barn, pappa är på TV.." Ines bara suckar o Elsie kastar sig mot TV:n. Likadant varje gång. Jag tycker det är skönt att han är homosexuell för det är min ursäkt till att han inte är barnens pappa. Jag TROR verkligen att det hade varit han o jag annars. Det gör mig till sinnessjuk, det är jag medveten om. Men jag är ju så lycklig så min mamma låter det vara så. 
 
Mika kom o tog över Elsie här hemma när mamma o Kenta hämtade upp mig o Anna. Hon hade inga frågor. Hon sa bara "hejdå o ha det så kul!"
14 år gammal. Å andra sidan så säger ju Elsie till när hon är hungrig eller trött, men för säkerhetsskull ringde jag o förklarade lite. Mycket riktigt så hade de suttit i soffan o läst en bok när Elsie plötsligt säger "jag tror vi ska borsta mina tänder nu o kissa.." 💚 
 
Konserten var på Teatern o vi satt ganska högt upp då vi inte ville mamma skulle behöva gå i trappor. 
Han firar 25 år som artist o sjöng låtar från mellon, alcazar, barbados o singel. Han visade ett klipp på deras första scenframträdande vilket var från BingoLotto med Loket. O det var ju där jag blev förälskad. Då var jag 15 år. 
 
Jag upptäckte ganska tidigt att jag o Anna drog ner medelåldern några snäpp. Men de flesta kanske var runt 50, o jag fattar ju inte att jag snart är 40, så så många snäpp kanske inte det blev i slutändan.. 
Men även om jag hade varit halvdöd så tjoar jag till Magnus låtar. Vi tre höll igång där uppe, men efter tre låtar kände Anna o jag att vi inte kunde SITTA denna kväll. Magnus sa i början av kvällen att vi gärna fick stå upp o dansa, så det gjorde vi längst bak. Men sen stod vi där o störde oss på folk som klappade lite trött på sina knän till dessa discolåtar, o vi undrade om folket ens levde. 
 
Jag tänkte att svenskar är svenskar, så ingen vågar ta första steget, så för att få igång publiken så gick jag ner o dansade ensam i trappan med halva publiken bakom mig. (återigen tror jag för mycket om mig själv) Anna stod kvar kvar där uppe o dansade loss. Vi stod så resten av kvällen. Alla tre på varsitt håll. Jag fick INTE igång publiken utan alla satt o tittade på mig helt oförstående. Var vi ens på samma konsert???? Man förutsätter ju att alla där uppskattar hans musik, annars betalar man inte 600 för biljetten. De betalade 600 spänn för att rycka lite på benet. 
 
Det var först när mellolåtarna kom upp som alla reste sig o dansade loss. Både Anna o jag filmade emellanåt. Det var svårt för man ville ha allt på film samtidigt som man inte hade tid att filma för allt tjoande o skuttande. 
 
Å det ser man på filmerna vi tog!! En del är mer på taket än på scenen, o på varje film hör man Anna o mig tjoande. 😆Vi kan ju varenda textrad o naturligtvis sjunger vi fantastiskt! 
 
Det var så vansinnigt bra o vi hade sååå roligt där vi stod på varsin sida av lokalen. Att några blängde trött på mig struntar jag blankt i. Är man på fest med Magnus Carlsson så sitter man inte o surar.
 
Vi hade iallafall en betydligt roligare kväll än vad de hade!!!  
 
Efter "sista låten" reste sig ett äldre par från sina platser o skulle gå. Kvinnan var lite tveksam om de skulle lämna. Jag sa (skrek) till dem att de kunde sätta sig ner för han måste spela "Kom hem" först. 
De satte sig o kort därefter körde han igång Kom hem. Paret tittade på mig o log, o jag såg på deras läppar att de viskade "den där stissiga bruden är en sån där som åker runt på varenda konsert.." 
 
När vi kom ut ställde folk upp sig i kö till signering av skivan. Jag vill inte ha skivan - jag har ingen CD. Men jag var tvungen att vara "nära honom" så jag stod där o väntade.
 
O jag fick min bild. 😍
 
Men så fort jag knäppt bilden hörde jag kvinnor i ledet "Maaaagnus!!!"  o   "Hej hej Magnus!!!!" 
 
De hade hesa otäcka röster o var lika gamla som hans mamma. Jag började klökas o rusade ut. 
 
Stackars arma människa. Han får nog höra både det ena o det andra från den där kön. Där kan man snacka #Meetoo. 
 
Vad gäller min fot så var det inga problem att dansa. Jag fick hålla koll så jag inte stötte emot utsidan eller tårna. Men när vi satt o väntade på Kenta så bultade det i hela foten, men det var det värt!!!! 
 
Anna följde med hem o sov över hos mig. Vi satt uppe en bra stund o pratade o kollade igenom kvällens filmer. Vi vaknade av att Elsie ropade på oss 07.30. 
 
Vi har bara varit hemma hela förmiddagen. 
 
Vi pyntade riset o Elsie bjöd på fika i hennes kök.
Vi har bara hängt.
 
Jag var en runda på lekplatsen med elsie bara för att hon skulle få komma ut. Jag kan ju inte gå på gräs eller grusplan, så jag satt o bara tittade på. Av just den anledningen ringde jag till Ines o sa att vi inte kom o kollade när hon spelade cup idag. Det förstod hon. 
 
Anna tog med hundarna hem till sig o ska ha dem ett par dagar eftersom jag inte kan gå på längre promenader med dem. Hon badade o sen bakade vi en sockerkaka till Henrik o Ines skulle komma. 
 
Hur kan barn bli så ... söta (?) i simglasögon???😂😍 
 
Det bästa med bakning är ju att slicka skålen.. 
Titta tårna.. 😍
 
Kort därefter sa hon till mig lite kaxigt att jag fick ta resten om jag ville.. 
Sen lämnade hon köket o gick iväg. 
 
Ines hade haft en kanondag på cupen o var helt slut när hon kom hem. henrik satte upp några hyllor o skena i taket för gardiner jag ska ha som rumsavdelare till sovrummet. När de fikat o packat så åkte de iväg för Pappavecka. 
 
Jag visste det skulle bli jobbigt när de stängde dörren o mycket riktigt kom tårarna igen. Som vanligt. Anna hade sagt till mig jag kunde vila foten nu när hundar o barn var borta, men jag stampade runt här o plockade. Jag har kommit på att Solsidan kommer lägligt på söndagarna. Det är min halvklena räddning. 
 
Elsie berättade flinande idag att det var myyyyyycket mysigare hos pappa än hos mamma, o ingen blir gladare än jag. Jag vet ju att Henrik är den absolut bästa pappan, men tänk vad jobbigt det hade varit om man visste att ungarna inte trivdes hos någon man inte kan påverka? Tänk ångesten att höra "mamma, jag vill inte vara hos pappa.."  
 
Nej, jag är så glad att de har det bra o att han har kvar huset. Deras hem. Men jag ska göra allt jag kan för att de ska trivas här oxå. O det är ju faktiskt aldrig något tjat om pappa när de är här, så så tokigt är det nog inte här heller. 
 
Elsie sa till Henrik i telefon idag; "Pappa, idag börjar Pappaveckan!!!!" 💗
 
Nu ska vi sova! Imån är det arbete för Gustafssons igen! 💗