Kräkbaciller flyttar LÄTT på schemat!!

Det skulle bli en skön helg med Kosläpp, barnlek o fotbollsmatcher. Men ibland blir det inte riktigt som planerat.. Det började bra igår med glada barn efter jobb o skola. Elsie o jag var handlade o ines hade två kompisar hemma som sen sov över. 
 
När vi kom hem tog vi ut cykeln en runda i området. Henrik har precis satt på stödhjulen på "den stora" cykeln, så hon pinnade på som attan! 
 
De stora tjejerna hade picnic på lekparken, så när vi kom förbi där ville hon såklart inte följa med hem. Jag sa till ines att ha henne där, o sen stack jag hem o började med middagen. 
 
Denna lekpark är alldeles i närheten, o jag gissar det blir några timmar vid den i sommar!! Efter middagen gorde Elsie o jag kväll i soffan, o tjejerna flög runt lite överallt. De hade spakväll på toan då de låste in sig, badade fötterna o tog ansiktsmask. O fnittrade så det hördes över hela grannskapet! 
 
De var även på fotbollsplanen en bra stund, o sen spelade de spel på ines rum. Jag såg dem knappt den kvällen. De var så speedade sen så jag fick tyst på dem runt midnatt. O då hann jag bli arg. De sov i min säng, jag tog ines o elsie sov i sin egna säng. 
 
Mitt i natten vaknade jag av att Elsie grät o ropade på mig. 
 
- Jag krääääks, jag krääääks!! Det var bara "vattenkräk" o inte speciellt mycket, så jag torkade av henne o la henne hos mig. Resten av natten vaknade jag flera ggr av hulkande, o jag fick  varje gång kasta över henne på golvet av rädsla för att hon skulle spy i sängen. Hon kräktes i en spann o tårarna rann på henne. 
 
På morgonen vaknade hon vid 07 o kunde inte sova mer. Hon fortsatte kräkas o höll på så fram till 15tiden i eftermiddags. Vet inte hur många ggr det var, men det var nästan bara "vattenkräk" o jag försökte få i henne lite att äta så hon hade nåt att få upp, men hon ville bara ha vatten o lite rån o nån frukt. 
 
När de stora tjejerna vaknade vid 08, berättade jag att hon var magsjuk. Vid frukosten satt stackars Julia o var likblek i ansiktet o vattniga ögon. Hon mådde illa o kunde inte äta. Hon satt så i en timma o sen ringde vi hennes mamma som kom o hämtade henne. Hon hade sen kräkts o sovit i omgångar idag. 
 
Ines o jag har inväntat vår beskärda del, men peppar, peppar.. än har vi klarat oss! 
 
Idag har jag sanerat lägenheten o bytt sängkläder. Vi har ritat o pusslat 200 ggr, o hon har varit slö, men långt ifrån sömnig. 
 
 
Sömnig har däremot jag varit, o när kl var 16 på eftermiddagen så föll mina ögon ihop. Jag tvingade elsie att titta på TV, o sen låg jag o flummade bakom henne. 
 
Hon har slutat kräkas men är fortfarande dålig i magen. 
 
Detta var inte så populärt då vi skulle åkt till Kosläppet idag. Vi skulle även varit barnvakt inatt åt Alma o Klara då maja skulle föras bort på överraskningsfest. Man jag fick ju ställa in allt det. 
 
 
Nu måste jag sova. Jag håller alla tummar o tår att vi klarar oss, men det återstår att se imån.. 
Vi ska försöka ta oss ut till de matcher de spelar inån.