Denna stora stora dag..

Imån är det dags för födelsedag igen - nu blir man 39. 👀

Jag tycker det är en mysig dag då man får en massa hälsningar på Facebook o folk hör av sig. Men den har ju blivit så mycket större sen barnen kom, då det för dem är den största dagen på året! 

Utan dem hade jag bara låtit dagen passera, men nu får vi nog hitta på nåt. För deras skull. 

Ines var lite bekymrad häromdagen. 
- men mamma.. nu får väl du inga paket?? 
- vadå då?
- Ja men du har ju ingen familj längre?? Jag menar, du har ju ingen kille som köper paket till dig?? 
- men jag behöver inga paket som man köper. Men jag vill gärna ha nåt ni gjort själva på skolan. O jag KRÄVER skönsång på morgonen. 

Så idag hade Elsie med sig två paket från förskolan i form av ihoptejpade teckningar. O ines väntade ihärdigt här hemma på att vi skulle komma hem. 
O när vi väl kom hem sa hon direkt att jag inte fick gå in i kylskåpet förrän imån bitti, Så när jag lagade middag fick hon stå vid kylen o vakta. 😂

Hon berättade dock hemlisen för den sämsta hemlighetshållaren Elsie Gummesson, som "råkade" avslöja allt inom några minuter.  O när det gick upp för henne att hon avslöjat en hemlis bröt hon ihop fullständigt o tårarna sprutade på henne O hon sprang från matbordet. Vi gick i omgångar o tröstade henne o jag hörde ines säga "mamma hörde aldrig vad du sa.." ❤

Efter en stund lugnade hon ner sig o gick o satte sig igen. 
Men sen var det väääääldigt svårt att somna.. hon vände o vred på sig o kunde vara tyst flera minuter innan hon till slut frågade om jag oxå skulle sjunga "Ja må hon leva.." imån, eller om de skulle sjunga själva. 
Hon var nog vaken en timme innan hon somnade. 

O ines har varit orolig över att försova sig. Planen är att jag ställer klockan o väcker ines. Sen ska jag somna igen o ines ska "fixa iordning" o sen väcka Elsie.  

Imån kväll tror jag vi går ner till Thai o äter. Så det blir lite festligt för mina små. ❤
Ines undrade om jag inte ville träffa en "vuxen" eftersom det "inte är så roligt att prata med två barn på sin födelsedag".. jag förklarade att de är det viktigaste jag har o det är med dem jag vill fira. 

Jag hoppas hon nöjer sig där. 😉

Sov gott!!