De sista lediga dagarna..

Har precis packat klart o bäddat ner mig i sängen. Imorgon ska Gustafsson iväg på en 2-dagars utbildning i Psykisk ohälsa, i jönköping. 😁 Det är jag o Carina från jobbet som ska åka, o det är tack vare henne jag kom me. Eftersom jag är ny på min tjänst så anmälde jag mig sent o har legat på reservplats, men Carina har ringt o tjatat o till slut kom jag me! 
Ska bli så vansinnigt roligt o spännande o skönt dessa dagar o jag har jättestora förväntningar på denna utbildning! 😀

Nu är ledigheten slut o det här varit jätteskönt dessa dagar. I fredags var vi ute o åt o sen var vi o såg Carl Einar Häckner!
 Han var precis så störd som han alltid varit. Sjukt rolig o skicklig på allt han gör på scen, o som väntat gjorde han mig galen när han bla trollade fram duvor från händerna. Jag var så fokuserad på alla hans kroppsdelar hela tiden men ÄNDÅ lyckas han trolla fram både det ena o det andra.
Det var supertrevligt!! 

Efter det åkte vi hem till oss o spelade Settlers till 02 på natten. 

På lördagen åkte vi ut till stugan i Liatorp där nästan hela släkten var samlad.  
Så mysig dag!! Vi krattade löv o grillade korv. 
När alla åkte hem gick vi in o myste i stugan tillsammans Eje o Ingela o barnen.  
Den här Elise, hon är en riktig MiniInes.  ❤ De har varit så lika o följt varann i sin utveckling genom åren. O ines har alltid sett henne som en lillasyster, trots avstånden emellan. 😍 de andra två, Elsie o Moa, får inte riktigt vara me i den leken..🙈

I söndags väckte vi Dawood med skönsång o paket då han fyllde år under lovet o var inte hemma. Sen åkte ines, Henrik o Dawood till Bromölla på fotbollscup.  Det var en superfin, gigantisk idrottsanläggning med banor för olika aktiviteter. Den stora inomhushallen var uppdelad i tre banor med konstgräs. O det satt kameror uppe så vi här hemma kunde se matcherna via nätet. 🙌 KANON!!! Ines spelade back men gjorde ändå 3 mål!💪✌ hon var grym o det var så häftigt o se hela laget utvecklas så mellan alla matcher.  😁
Det är nu ett år sen hon började med fotbollen o hon säger att hon verkligen vill satsa på den nu. 
 Under tiden städade vi här hemma o lekte ett tjugotal lekar. Minst. Att leka en lek eller två med en treåring, är ju bara mysigt.  Men när man kommer upp i ett tiotal vill man bara skjuta sig själv. 

Man vill inte ha grannen knackandes på dörren när man kryper runt på golvet med ett koppel runt halsen, gnäggar som en häst o har en docka på ryggen.. tur vi fick leka ifred!😂

Sen cyklade vi bort till mamma o tvättade hennes fönster som jag lovat i några veckor nu. 🙈mamma låg nedbäddad i soffan i feber o var ynklig o jättevarm. 😯 
Elsie krävde uppmärksamhet, men jag fick henne till att springa runt o leta efter grannens rosa (?) Katt. O när hon inte hittade den rosa katten ägnade hon 20 minuter åt att bygga en koja till katten för att locka hem honom. En koja av sten löv, pinnar o en kotte. 
Katten kom aldrig. 😒

När vi kom hem var det en skum stämning i huset. Henrik o ines hade just haft ett praktgräl då ines inte orkade duscha o absolut inte hämta en handduk. Hon var arg under hela middagen men jag hörde henne sen fnittra vid läggningen.  
Kom underfund med att hennes humör påverkar hela vårt hem.  Är hon glad är alla glada. Är hon arg lyfter taket. Har läst nånstans att den där egoistiska tiden börjar just vid tio års åldern. Då handlar ALLT om dem. 
Det blir ju.. roligt. 😲

Nu måste jag sova! Imån blir en lååång dag!!!🙌🙌🙌😁