Helgen i Göteborg❤

Har nu slängt mig i soffan efter en helt uuunderbar helg hos Peter o Helena. ❤ 
Jag bara ÄLSKAR att vara hos dem o MED dem! Ungarna har varit på topp hela helgen förutom när de haft några sekunders tråkigt o då börjar tjafsa me varann. Mamma o jag har skvallrat o haft djupgående diskussioner i bilen, medan iskall kyla fryser sönder mina fötter i AC:n.  Tanten svettas o vi andra fryser. 

I fredags var vi framme vid 21 o då grillade vi. Elsie bäddade jag ner först vid 23, o strax efter däckade Ines i Helenas knä när vi satt o tjattrade i soffan. 
Vi satt o tjattrade till 03.30. 💪

Jag o tjejerna sov i Joels rum. Jag låg på en madrass o de delade på sängen. 

Dagen efter åt vi långfrukost ute på altanen. 😍
Ines ville till Liseberg, men jag lyckades vända det till en dag på stranden.  🙈 
Mamma o Peter stannade hemma medan Helena o jag tog tjejerna ner till stranden. 


Det var först svinkallt i vattnet men det ordnade upp sig sen. 😁 ganska sjukt att det var alldeles knökfullt på stranden i maj månad! Sååå himla skönt o vi hängde nog där i 3-4 timmar. 😎☉

Jag trodde Elsie skulle däcka in efter vi kom hem, men nånstans fick hon ny energi o det var fullt ös resten av dagen o kvällen. 
Hon flörtade in sig hos grannen som har barn i ines ålder, o lekte runt på deras studsmatta, gunga o sandlåda. 
Vi frågade ines om hon ville leka med deras dotter o ines smög lite tveksamt dit. 
Vi lyssnade på tjejerna när de hoppade runt runt på studsmattan, båda i en högst obekväm o tillgjord situation. De försökte båda två få igång den andre med nån enstaka fråga, men fick bara väldigt korta svar tillbaks. Man kunde se deras tankebubblor ovanför huvudet "vad ska jag säga NU då..?" 

De hoppade några minuter, sen smög de iväg på varsitt håll. 😂
Elsie tillbringade kvällen med att bland annat leta efter deras katt som hatar barn, leka kurragömma med nån som just för tillfället offrade sig, eller lufsade hon bara runt. 
Vi bara hängde i solen o drack rosé. ❤ 


Jag har runt o fotade lite. De har så himla o hemtrevligt. Helena såg fotona sen o skällde på mig för att jag fotat sovrummet utan sängkläder, så jag visar lite andra istället. 

Jag tyckte det var så fint att hon satt ut små vaser med nån kvist lite överallt i huset. 
 Jag brukar ju sätta nån kvist i vas på sängborden o på toa, men inte mer. Men det ska jag börja göra Nu!! Kul med inspiration!! 

På kvällen grillade vi igen. Välkomponerad o lika gott som gårdagen. 😋🤗 jag slängde ner ungarna i badkaret, o det hade kunnat bli jättemysigt men Elsie var ju för trött naturligtvis. Ines kunde knappt andas utan att på skäll av henne. 
Vi var inte lika tuffa som fredagkvällen. Ungarna somnade vid 21-22 tror jag, o vi höll ut till strax efter midnatt. 

Imorse vaknade jag av att Elsie placerade sin kudde bredvid min på madrassen. Jag vände mig om o såg att hon lagt Anna o Elsa (barbiedockor) på kudden. Hon lade sin snutte över mitt ansikte o tryckte in en napp i min mun. Sen lade hon sig på rygg bredvid dockorna o tittade upp i taket. ❤

Nån minut senare vaknade ines o viskade till Elsie om de skulle upp o fixa frukost. Elsie studsade upp på en sekund. Jag öppnade ögonen o ines beordrade mig att ligga kvar. 

OK!!! 

Jag låg några minuter o lyssnade på tjejerna när de snicksnackade med peter o helena på övervåningen. Jag packade sen iordning o smög upp. 

Hittade Lillfis på altanen. Helena hade varit o knipsat av en blomma o satt i vas på morgonens frukostbord. 

Vi kom iväg vid 13tiden.  Vi var inom Lager157 på vägen. Jag o ines handlade en massa fint, o allt i färgerna rosa, svart, beige o vitt. O en skolväska till nästa termin.  😍
Såå fin!!🤗

Vi var hemma vid 19tiden. Henrik har fixat i trädgården o plockat i huset. Han har njutit av varje sekund av sin egentid!!

Vi körde i ännu en omgång lusschampo i deras huvuden då det var 7 dagar sen de fick första. 
De somnade sen trötta, lyckliga o avlusade!❤

Nu ska vi oxå i säng! Sååå nöjda o glada efter denna härliga helg! 

Gonatt. 😴