Härlig helg är till ända!🤗

Inser nu att klockan är vansinnigt mycket. Igen.  

Vår klocka går mycket fortare än er. Det måste vara så. Vi har totalt en timmes kväll, sen är det natt. O två timmar senare är det morgon o klockhelvetet ringer. 😴🤤

För en vecka sen kom vi hem från Skopje.  Hade det jättehärligt o kan absolut rekommendera den resan till andra! Åt o drack gott o gick runt bland butiker o handlade billigt. Bara slappade! 

Barnen var hos olika folk, sov lite varstans men hade det jättebra! Är sååå tacksam över alla som ställer upp när vi behöver barnpassning o hundpassning. ❤

Veckan därefter har handlat om jobb o trötthet. Vi har varit helt slut på kvällarna. Ines tränar ju måndagar o onsdagar o Henrik är med o håller i träningarna ibland. 
Vi har haft ett helsike med Elsies sömn på kvällarna då vi får ligga hos henne i upp till två timmar innan hon somnat. Varje kväll. Jag antar det beror på ljuset o all lek o stim innan läggdax. Vi är ju ute på kvällarna o ungarna hoppar studsmatta. Hittar aldrig tiden att varva ner.  Inte som på vintern när man kryper upp i soffan efter middag. 
Elsie är helt slut efter förskolan o hon brukar tjata om välling o sängen redan innan middan kommer fram.  Men sen brukar hon piggna till lagom till hon ska varva ner.. 😬
O den sena sömnen leder till att hon är trött på morgonen o morgnarna har inneburit tårar o stampade fötter då hon "INTE vill till dagis o kan VISST vara hemma fälv.." 
Hon sa till mig nån morgon att jag skulle fixa välling o sen gå till jobbet så Elsie kunde vara hemma FÄLV. 

I helgen hade vi planerat köra skit till tippen, men efter att ha fyllt ett helt släp i fredags efter jobbet kom grannen o sa det var Pingsthelg.  Det var JÄTTEstängt på tippen hela helgen. 😠

Jag o ines hade myskväll i fredags medan Henrik o Martin gick ut o drack öl. Han fick sen sova på soffan. 
Lördagen tillbringade vi på cup i Brunnsparken. De firade fotbollens dag o ines spelade fem matcher. Det var suuuperväder o vi bara njöt. ☉ De spelade jättebra o ines har verkligen utvecklats! De vågar ta för sig mer nu o det var jätteroligt att se! 
I sista matchen mötte dom Ronneby o där spelar ju Alven.. 😍 

De var lika lyckliga före som efter matchen.  😁

Pärlan var ju oxå med i kulisserna såklart..
❤❤❤ 

Efter fotbollen körde vi in ines till Milla i Karlskrona o där stannade hon hela helgen. 
Vi andra gjorde iordning oss o åkte till Henrik o Lisa i deras nya hus. Det blev grillat o kortspel hela kvällen. 
Dessa spelkvällar är så roliga!!! Nästan alltid är vi hemma hos oss eftersom vi har det yngsta barnet, men det är ju roligt om vi oxå kommer ut ibland.. Elsie lekte med deras Tove o hon blir ju så mallig när hon får leka med de större. 🤗
Hon somnade sen gott i deras soffa o sov till vi skulle hem på natten. 

Vi tog sovmorgon alla tre idag, o Elsie väcker mig först strax efter 08. Tack darling!! 
Efter frukost fixade Henrik här hemma o jag tog Elsie o cyklade till loppisen i Brunnsparken. Där stod Mika o Peter o sålde. Mika skulle tjäna ihop pengar till sin spanienresa om en månad. 
Jag hittade en röd hylla/skohylla som jag tyckte var häftig. Ska bara lista ut var den ska vara.. 🙉

Jag o Anna drog ut Elsie o rastade henne i parken.  Asså denna bilden...👆💕 jag tog den i bara farten när hon skulle hoppa upp på mig!

På vägen hem körde vi inom mamma o Kenta. Eller måmo o Tenta som Hon säger. 😁

När vi kom hem hade Henrik städat hela garaget o det här ALDRIG varit så fint O TOMT!! Så skönt att bli av med all skit!
Han stack sen till Martin o var där hela kvällen o jag fortsatte min egentid med Lillfis.  

Hon tog sin vila men var sen svårväckt stackarn. Det blir ju lätt så när man har så mycket spring i benen som hon har. Hon piggnade dock till o hon hjälpte mig rensa i rabatten.
Eller jag rensade o hon letade mask. Jag sa till henne att maskarna måste flytta, o hon sprang med sin lilla spade o flyttade dom från ena rabatten till den andre, bara för att hon skulle få en uppgift. O hon tog den på fullt allvar o struttade runt där nakenfis o ropade på masken.  😍

Vi gick in o gjorde kvällen. Hon satte sig med sitt nya Pippihus som hon fick av Tove o jag skurade av golvet.  

När hon satt där drog jag av henne flätorna o gick igenom håret me luskammen. Hade sett att hon var väldigt kliig i helgen. Mycket riktigt kom det fram några snuskiga kryp o hon tyckte det var hemskt spännande. 
Sist vi hade löss var i somras o då var hon liten o tyckte jag o luskammen var fruktansvärda! Jag körde i schampot lagom till ines kom hem o medan det verkade gick jag igenom ines huvud. Hon hade lika många hon o den stackarn bara suckade o slog sig ner. Hon har varit med om några behandlingar, den damen..
Jag har kammat igenom mig själv två gånger men hittar inga o det kliar inte. Har slängt sängkläder o soffkuddar i tvätten o nu hoppas vi på det bästa! 

NU måste jag i säng!!! En väldigt bra o rolig helg med snuskigt avslut. Men men. Vi har besegrat dem förr så det är lugnt. 😜

Gonatt o sov gott!