En lat helg

Jeeeez vilken trött helg vi haft. Både Henrik o jag har gått i trans hela helgen. Det är tur man har barna som håller oss vakna. ;) Inga planer vilket har varit riktigt skönt!!

I fredags hade vi Martin, Lisa o Henrik på besök. O även systersonen Isak kom för att hänga med Ines. Min Henrik lagade en riiiiktigt riktigt god Fisksoppa, o vi åt så det nästan sipprade ut ur öronen. Elsie visade hur man sörplade på bästa sätt.
Vi spelade sen Ticket to Ride, som är herrans roligt! Elsie la vi efter maten, Isak smög ner o la sig i bäddsoffan som jag hade bäddat iordning. Ines somnade i soffan o fick ligga var där resten av natten.

Efter spelet fortsatte vi med kortspel, o som vanligt i detta sällskapet sprang tiden iväg, o de lämnade inte huset förrän klockan var 03.30.. Vi kommer aldrig växa upp, men vi har ju så roligt!! 
 
Knappt 3 timmar senare vaknade min lilla stjärna o jag fick lov att stiga upp. Jag var så trött att jag knappt visste vad jag hette, o jag satte på "Pippilera" i sovrummet i hopp om att få några minuter extra. Pippilera är hennes nya favorit o är skiiittråkigt. De gör figurer med Pippi Långstrump av lera på Youtube. 
MEN hon tyckte jag oxå skulle titta så hon boxade på mig så fort hon såg mig sluta ögonen. 
 
När de andra två hade vaknat körde jag o handlade frallor, o vid 10 väckte vi den stora mannen. Det blev en skön låååångfrukost, o sen tog vi det bara lugnt här hemma. Jag skickade iväg ines o isak för att träna, så de tränade på snäckebacken. De hade löptränat, sprungit upp o ner i trappor o annat. Elsie o jag badade i badkaret där nere, o hon hjälpte mig städa. På eftermiddagen kom tröttheten ifatt, o när Elsie blev trött passade jag på att ta en powernap på en timme. Våra helger brukar ju ofta vara fullspäckade, vilket bara är roligt, men jag hade nog avlidit om jag hade haft nåt på schemat på lördagen. 
När Henrik väckte mig hade han, Ines o Isak dragit fram Ines Monopol som vi köpte för nåt år sen, men aldrig öppnat. Det var i full diskussion, o de höll på i TRE timmar o spela! Ungarna älskade det, vilket ju är jätteroligt!! Ines kom vinnande ur lördagens omgång. 
 
Isak bestämde sig för att stanna kvar en natt till, o de två spelade ännu en omgång på kvällen. Henrik o jag skulle kolla på en film, men vi var för trötta. Kvällen avslutades med att Alla tre låg ute i soffan, o jag o henrik gick o la oss vid 21.30. En minut senare var det knäpptyst i huset. 
 
Vid 08 vaknade jag av att Elsie ville jag skulle hjälpa henne slå in en burk lera i toalettpapper, som hon sen gav i present till mig. Både henrik o jag hade kunnat sova ett par timmar till, men vi gick upp. Man får ändå vara nöjd att isak o ines roat henne till klockan 08!
Efter frukost var det dax igen. När jag kom hem efter morgonrundan med hundarna satt de återigen med Monopolet. :)
Kolla in det kaoset!!!
 
Idag har vi varit liiite mer aktiva. Jag har varit en långrunda med hundarna. Henrik har varit iväg med ines på fotbollsträning, o han själv har varit o spelat tennis med Martin ikväll. Vi var en runda hos Helena o Daniel o där badade barnen i deras utomhusspa. 
De tyckte det var superhärligt att bada så varmt när det var snö alldeles utanför på marken. :)
Vi kommer förmodligen införskaffa oss en sån när altan o allt är klart!
 
Det har ju varit riktigt vårväder ute idag, så jag skickade en del vinterkläder i tvätt o ska ICKE ta fram det förrän i december igen. Jag plockade bort snöskyfflar o skulle gå på hundbajsjakt, men det var för mycket snö på gräset så vi missade nog hälften. Skulle även tömma alla krukorna med vinterväxterna, men de var frusna o gick inte tömma. 
Henrik började riva kojan vi haft i ett träd. Eventuellt kommer det hamna en lekstuga där inom kort istället. :)
 
Ikväll, medan Henrik o Martin tränade, så introducerade Ines mig för Monopolet, men vi hann inte klart så jag får vinna imån istället. 
 
Nu avslutar vi denna helg. Nu kör vi en sista vecka innan LOV!! (Jobbar iofs måndag o tisdag men de märks ju knappt..)  
Puss o gonatt