Den sociala helgen ledde till VAB..

Jag FATTAR inte vart tiden tar vägen på kvällarna??? Mellan 20.00 - 23.00 går på en kvart. Varje kväll likadant. O varje kväll gnäller vi att vi är så trötta, o varje kväll säger vi att "Imån.. DÅ lägger vi oss tidigt.."
Jag väntar fortfarande på den kvällen.

Nu har jag vabbat i två dagar. Elsie hade diareè i söndags, o det är ingen förskola som vill ha barn med diareè, så vi får vackert ha henne hemma tills hon blir bättre igen. Igår bajsade hon inte alls, men imorse ropade hon "Mammaaaa, det kommer bajs!!!!" varpå jag sprang till toan o synade små pluttar o vi tjöt båda två "HEJA BAJSET! HEJA BAJSET!" o dansade regndansen på toagolvet.

Jag har varit hemma i två dagar, henrik tar morgondagen, o sen är vi back on track på torsdag.

Helgen som gick var jag översocial. Fredagen är som ett töcken. Varken henrik eller jag vet vad vi gjorde eller om vi umgicks me nån. Sjukt trötta båda två.
På lördagen bestämde vi oss för att vara en sån där Facebookfamilj, som TILLSAMMANS går till stan o TILLSAMMANS matar ankorna i ån, o TILLSAMMANS fika på Andra Våningen. Det var längesen vi var o fikade på stan alla fyra, o det var jättemysigt. Jag drog på mig spenderarbyxan i torsdags efter att ha fått mitt skattebesked, vilket inte är så bra. Jag handlade en tröja o jeans till Ines o ett par jeanssnickarbyxor till Elsan. :)

Efter fikan var vi en snabbis på bibblan innan henrik o ines gick på bio o jag tog elsie hem till mamma o kenta.

På kvällen var vi hembjudna till Martin o tjejerna för mello o spelkväll. Vi spelade Ticket To Ride vilket var riktigt roligt! Spelade flera omgångar o till slut var klockan 03.. Vi packade in hundar o en sovande Elsie i bilen, o lämnade kvar ines som sov med Alven. Vid 07 började Elsies dag, o så gjorde ju då även min. :/

Efter frukost kom Martin o tjejerna med Ines o de stannade kvar en stund. jag cyklade till det nyaste stjärnskottet i Chicas, Iris som föddes 31 januari. sååååå liten...! Mina hormoner spränger snart min stackars kropp, o jag hade kunnat gå genom eld för en gravidmage igen. Men skulle jag mot all förmodan bli gravid igen så är det genom tjat, kan jag säga. För Han vill inte.

IALLAFALL så cyklade jag sen hem o gjorde iordning elsie o mig för kalas för lilla Youssra som fyllde 1 igår! Youssra är ju dotter till Victoria o Borhan som jag var o hälsade på i Marrocko. Borhan bodde på Cura Park o sökte asyl som ensamkommande barn, under min tid på Cura. För nästan exakt ett år sen blev han utvisad tillbaka till Marrocko, o lämnade då kvar en höggravid Victoria.3 veckor senare föddes Youssra. :)

Borhan påbörjade sen en asylprocess för anhöriginvandring o nästan exakt ett år senare fick han besked om att få leva i Sverige. Dagen efter han fick beskedet fick han även träffa sin dotter för första gången. Victoria o Youssra flög dit på semester o stannade i två veckor. Tänk vilken lycka att få se sin dotter o få ett sådant besked på en gång!!!!! Det kunde ju ingen av dem ana eftersom hans asylprocess skulle ta nästan två år, sa dem.

Så ett år efter att han blev utvisad fick han komma tillbaka igen, samtidigt som hans dotter fyllde 1. O nu fick jag komma på kalas för att fira allt!! Nu har han fått lite perspektiv på allt o ska nu börja sitt nya liv.  Som en svensk medborgare o som pappa. :) Häftigt!

 
Nu ska jag lägga mig i mina nya lakan.. ÄLSKAR nya sängkläder. :)