Små funderingar o små somriga avslutningsbarn. ❤

Min tur att ha sovmorgon. Det är alldeles för varmt rummet, men öppnar jag dörrar o fönster är det risk att både ljus o BARN kommer in, o det riskeras inte. 🙃

Ligger o funderar på vad vi ska göra i sommar. Inga oroliga tankar, kan jag inte påstå. Har småplaner hit o dit, o det älskar jag! 
Som vanligt försöker jag inte hänga upp mig på vädret, Det finns det tillräckligt med folk som gör! 

Kom på att jag inte skrev om Elsans avslutning i tisdags! 
Det var ju då hon var hemma med halsont. Hon hade haft ont i halsen tillofrån i flera dagar, men ingen feber. Men i tisdags vabbade jag med henne o vi åkte till vårdcentralen. 
Jag pratade med dom tidigare på morgonen o de så att sålänge hon äter o dricker är det ingen fara. Men senare när vi skulle handla beslöt jag mig för att köra inom. Hon hade så ont stackarn. 

Trots att vi kom dit långt efter drop-in tiderna så tog de in oss o hon blev undersökt. De tog odling o blodprov o de sa hon var riktigt svullen.  Det visade sig vara nåt virus o det var inget de behandlar. 

Hon fick en ring o var helnöjd! 

Vi åkte sen till Maxi innan vi hämtade ines på skolan. Att handla med barn är alltid en upplevelse. 
O det är alltid meningsfullt att bada dem o klä dem i fina sommarklänningar!🔫

Vi hann knappt hem o äta mellis innan det var dags för hennes avslutning. Jag lämnade henne med sin klass o vi satte oss på vår picnicfilt I samlingen av alla andra familjer till de små barnen. 

Efter en stund kommer de gående på rad, hand i hand med sin kompis. Fyra avdelningar med småttingar kommer trippande till Idas sommarvisa o Ninas tårar kommer farandes från ingenstans. 

HUR KAN MAN VARA SÅ BLÖDIG?!?!  Jag klarar inte av barn o barnvisor!!! Min mamma har aldrig klarat Idas sommarvisa utan tårar, o äpplet faller ju tydligen inte långt från trädet. 
Där går dom på rad med stora nervösa ögon. Eller nervösa var dom nog inte. Mer fundersamma. "Vad i helsike gör 100 tanter o gubbar på vår gård?!" 

Deras huvuden snurrade i jakten på mamma o pappa. O när de väl såg dom så flög armarna upp o viftade glatt. Men min Elsie smög försiktigt o det enda man såg av henne var den stora hatten. ❤

Hon letade minsann inte efter sin mamma o syster. Hon tittade bara på sina kompisar. Det var nog mer hennes mamma som frenetiskt sökte kontakt. 

Varför? Varför är det så viktigt att hon ser mig? Jag lämnade ju precis över hennes hand till fröken? Hon vet ju att jag är där!?

Alltid likadant. Måste vara nån typisk bekräftelsebehov som bara mammor har. För det var bara mammorna som stod o vevade o ropade försiktigt. Papporna satt lugnt bakom o log. Som man ska göra. De fattar att barnen älskar dom ändå. De fattar att barnen ser dom ändå. 

Men jag stod inte o vevade. Jag stod mitt i all blomster o torkade tårar. En mormor/farmor såg mig o hon viftade förstående. Men hon var ju tvungen att först visa mig för sin man. 

Sen sjöng våra små gryn diverse sånger som de övat in under våren. De fick sjunga sina ABSOLUTA favoriter som de själva valt fram.🎶 Till hjälp hade de G-klavens fantastiska förskolefröknar som jag bara älskar! Alla är ju så engagerade o bjuder på sig själva. 💕

I slutet läste Lisa en dikt till de barn som ska gå vidare till skolans värld. Allt gick bra till hon läste om "handavtryck o fotavtryck som de inte vill sudda bort", o mina ögon började igen. Jesus vad tårarna rann o jag var tvungen att backa lite.. Ines såg mig o började gapskratta. Hon tyckte jag var "skitpinsam".  En pappa såg mig oxå O räckte fram en servett. 

- jag har fler om du vill ha, Sa han sen. 
🙈✌

Vi fikade på vår filt.  Min sommarstjärna o jag. 

Ines fick syn på en tjej i publiken som tydligen är jättekänd o stor inom Musical.ly. 
Hon satt o stirrade på henne hela tiden med ett märkligt flin.  Jag känner tjejens pappa o ines tycker jag ska bli ihop med honom så de kan bli systrar. 

- ska jag lämna din pappa?
-eh, ja?!

Till slut efter många om o men går ines fram till henne o frågar om de kan göra en musical.ly tillsammans. Jag var så mallig att hon vågade sig fram! 
Tjejen sa ja, o de två gick iväg. 

Sen följde tre dagar av ledsna blickar då filmen var svart o gick inte att få fram. Men nu har hon lyckats få fram den o har laddat upp den på sin sida. ✌😁

Tänk vilken värld detta är? Jag fattar ju vad allt är, men inte att det kan vara så stort! O jag är så ledsen att det inte fanns när vi var små. Jag förstår att det är roligt att hålla på med det, så som hon håller på här hemma. 💃🤳🎶

Undrar vad nästa generation kommer hålla på med? Flygande lådbilar?? 

Nu är frukosten klar. 🤗

Ha en skön söndag mina vänner!!😘