MammaDotterDag ❤

Elsie har försvunnit in i TV:ns värld. Hon sitter i en mycket märklig stil, som om hon är på väg nånstans. O det var hon säkert. Men sen fångades hon upp av nåt spännande mitt i allt, o den planen hon hade i sin egna lek blev just historia. 

Jag släpade upp ines madrass o lade bredvid soffan så hon kunde ha gymnastik. O nu höll hon på med att hämta alla sina två tusen gosedjur.. som vanligt. Det kommer bli så mycket grejer på den här madrassen att gymnastik blir omöjligt att genomföra, men kullerbyttan är nog redan som bortblåst.  Hon har säkert redan en ny plan. 

Igår hade vi en helt egen dag, bara hon o jag. ❤
Ines o Henrik åkte på ⚽cup på Hasslö, åkte efter frukost o kom hem först på eftermiddagen. 
Henrik är jätteimponerad av hennes utveckling o säger att hon igår hade gått in hårt vid närkamper o verkligen kämpat.  
Hennes första cup i Karlshamn såg det nästan ut som att tjejerna frågade varandra om lov att ta bollen. De var så försiktiga o försynta.. roligt att de utvecklas!!! Sen tror jag det spelar stor roll att tjejerna börjar bli mer tighta.  De har ju inte ens spelat ett år. 

När de hade åkt o Elsie stått på trappen o vinkat hejdå så hittade jag henne i dörröppningen sjungandes på en låt. Hon var så söt så jag hämtade snabbt kameran o tog ett kort. 

Men när jag tittade på fotot en stund efteråt fick jag en klump i magen. Det är ju så mycket sorg i bilden.. 😢 den skulle kunna va en reklambild för BRIS. Tänk att bild kan säga så mycket?!
Men egentligen satt hon ju o sjöng. Min lilla lilla loppa. Jag visade Henrik bilden sen o jan fick sån ångest! 

- Men varför tog jag inte med henne?!?! Hon ville ju följa med oss!!! 

Nej, henrik. Hon blir ju alltid så rastlös av att titta på match efter match.. 

Vi hade det jätteskönt!! Vi var ute o gick med hundarna, duschade o borstade dom. Städade här hemma o städade hennes stuga. Hon hade bland annat en lek då hon hämtade vatten på toan i små små koppar o sprang ut me till stugan. Hon lekte jättemycket med sina leksaker o jag hörde hur hon pratade med lekröster. 😍 så roligt att hon kommit in i annan lekålder nu. 

När jag stekte pannkakor gjorde hon detsamma med lera i sin spis i stugan. När jag dammade, dammade hon. I stugan. Jag såg henne kasta sin docka i luften o sen låtsasgrät hon o kom in så jag kunde trösta bebisen. Hoppas detta släpper innan hennes riktiga bebis kommer om 20 år..🙉🙈

Efter lunchen lurade jag henne till powernap.  Vi bäddade ner oss i soffan men hon skulle "inte sova!!" Jag sa att vi bara blundar lite o efter några sekunder somnade hon. Jag skulle precis gå upp när jag kom på att det var skönare att ligga kvar, så jag tog med en powernap.  😴
Jag vaknade av att Henrik o ines kom hem, men låg kvar o låtsades sova. Jag lyssnade på deras röster samtidigt som jag drömde. Är ju så skönt!!!

Strax efter kom Anna o Peter o hämtade Ines. Hon följde med till Malin o Ola o sov över där. 
Henrik fixade iordning sig o åkte till Martin för att grilla på en fest. Jag väckte Elsie så hon hann se sin pappa innan han åkte igen. 

Vi var Sen ute på lekplatsen med dockorna en stund. Skönt att ha så nära dit!

På kvällen tog vi fram lördagsgodis o tittade på Bamse o babblarna. Jag må henne vid 20tiden o tänkte jag skulle se film. Men då dyker plötsligt Henrik upp på altanen. Jag var ju säker på att han skulle vara kvar på festen, men tydligen lockade fotbollen mer.. 
denna jäkla fotboll.  Fatta att det är 3-4 matcher om dagen i en HEL MÅNAD!? o varje match har ju typ försnack o eftersnack o mellansnack o analyser o tips o allt vad fan det är.. 👹

DET ÄR EN BOLL. EN BOLL! En rund leksak som man kan köpa för 29:- på MAXI paralyserar miljoner människor. Sjukt. 

Nu sitter min unge naken på vardagsrumsbordet o äter melon. Hon torkar av sig på sin nakna mage eftersom hennes mamma inte gett henne papper. 

Nu måste vi borsta tänderna. För det ska man ju göra efter frukost..? 

Senare ska vi ut till Liatorp o kolla läget inför MIDSOMMAR. 🍀🌻

Ha en fin söndag!!