Fix o trix o bad o sol✌☉🌿

Kan ni liksom jag bli sådär löjligt malliga när ni fixat iordning nåt där hemma o ni känner att ni verkligen LYCKAS!? 

IDAG var en sån dag!! Jag har länge letat efter blommor eller växter att ha ute på vår framsida vid trappen. Men där är skugga heeela dagen o det finns inte en solstråle som når fram till vår trapp.  Jag köpte till slut en plastväxt på stam på IKEA när vi var där i onsdags o ställde där. Bara för att ha NÅT. 

Idag åkte Henrik o tjejerna till Brunnen o badade med Martin o hans tjejer. Jag var alltså ENSAM här hemma. I FLERA TIMMAR!!! Jag kastade av mig kläderna, på med bikini, trädgårdshandskar o foppatofflor o sen drog jag ut alla tänkbara verktyg o maskiner o sen satte jag igång med trädgården på framsidan. 
Det var svettigt o det sved som attan i ögonen för jag hade lyckats DRÄNKA in ansiktet i lite för mycket olja. O med tårar rinner även näsan. O det enda jag hade att torka mig på var den korta kjolen jag hade. Så me jämna mellanrum fick jag torka mig i ansiktet med kjolen. Ja, ni kan väl se stilen framför er, när jag står där dubbelvikt i trädgårdshandskar. 

Jag tog bort buskar o rensade upp överallt. Tog bort grenar som var angripna av äckliga kryp, o det kändes som det kröp överallt på mig. Extremt ofräsch. Därav gjorde det inget att jag torkade mig på kjolen. Den bestod av svett, snor, tårar o kryp. 😲

Iallafall, när jag går in o äter lunch läser jag lite tips om trädgårdsfix o ser att man kunde ta ut alla sina växter man har inne i vanliga fall o ge dem "sommarlov". Han tyckte man skulle ta ut växterna o ha dem UTE på en skuggig plats under sommaren, för det blir för varmt i fönstret. 

Jag som konstant söker förändringar blev ju överlycklig o hämtade alla trötta krukväxter o slängde ut dem på trappen. Och jag hade även köpt en suùuupersnygg bänk på IKEA som nu ju kom till användning! 


Äntligen hade jag löst min växtlösa trapp!!🤗✌
Så nöjd så nöjd.. 😁

Det blev ju såklart lite tomt här inne, men det får vi lösa med vilda blommor tänker jag. 

O inte nog med det. Igår hängde jag upp mina rosa gardiner i sovrummet. Var lite nervös för dem för jag visste inte vad Henrik skulle tycka, men han var nog nöjd! (Tror jag..)🙈
Har haft vita spets där inne länge, men de ska in till Elsie nu. 😍

Men vi har ju inte BARA fixat i trädgården i helgen! Igår var Henrik o ines bollkallar så då följde jag o Elsie med Martin o tjejerna till Millegarne o badade. 

Vattnet har ju typ försvunnit 🙊 så det var små öar man kunde ligga på, som vanligtvis ligger under ytan. Så nu fanns det massor av plats o ungarna kunde springa från ö till ö o plaska runt. Superhärligt!! Fortsätter det vara så långgrunt kommer jag hänga där mycket i sommar. 🤗

Jon hade ines gamla Kittybaddtäkt på sig. Lite förstor men hon ÄLSKAR den lika mycket som ines gjorde. ❤
Idag när det var dax för bad igen hittade jag bikinin som hon fick av Martina förra året.😍

 Den har hon aldrig använt då det inte var nåt badväder i Augusti då hon fick den.  Så himla himla söt!!! 

Efter Brunnen ville hon ta en vila i bilen (läs krävde) så vi öppnade alla dörrar o gav henne nappen o sen sov hon där en timme. 

Ines o Alva hoppade studsmatta över vattenspridaren o med diskmedel på mattan. Idén var nog roligare än verkligheten för de kunde ju knappt göra nåt!😂

Vi var ikväll bjudna på middag hos martin, o efter att vi intagit kaffet på gräsmattan så åkte vi hem o däckade båda tjejerna på en gång. 

Nu ligger vi utslagna i soffan. Jag stirrar på en hylla som jag oxå köpte som jag tänkte ha bredvid TV:n. 
Men nu ångrade jag mig. Nu måste jag hitta en ny plats. 🙈

Nu ska vi sova, säger han. Lika bra att lyda. 😊