avslutning i Brunnsparken ❤

Går o lägger mig lite deppig ikväll. Imån är det avslutning på skolan o jag ska säga hejdå till alla mina elever.  😔
På morgonen får jag en stund med dom då alla mina fyra klasser samlas i samma klassrum. Sen är det avslutning i aulan o sen tårta. Sen får jag inte se dom på hela sommaren. 

O om jag bara visste att alla skulle få en bra sommar så hade allt varit frid o fröjd, men det får de inte. Några kommer fokusera på sin träning o några har fått sommarjobb. Men några väntar på sitt sista avslag o är kanske inte kvar i Sverige i Augusti.😦
Usch.. kan inte ens tänka på det. 

Idag hade vi fest i Brunnsparken o jag var riktigt skeptisk, får jag erkänna. Det regnade o vi hade med oss saker till diverse lekar, men inte tillräckligt tyckte jag, o sen skulle det inte vara nåt uppstyrt utan det var "fri lek" vilket jag dömde ut. 

MEN vad fel jag hade!!! De sipprade en några efter hand, men länge var det fler lärare än elever. Sen tog några en volleyboll o efter en stund var vi tre grupper som spelade på olika håll. Så himla roligt o vi spelade länge länge..! 

Några spelade kubb o några hade bordslekar. Men volleyn domderade klart! 
Sen spelade en DJ från Malmö o det blev musik o dans i ytterligare några timmar.  😁🕺💃

Jag bara ÄLSKAR att hänga med dem när de hör musik.  Det bara spritter i benen på dom o till slut är nästan alla uppe o dansar. Vilken fest jag än går på så är det likadant. 😀 

Alla förenas i en rund ring o det är nån som går in o dansar i mitten. Eller är alla bara en salig röra av armar uppsträckta i luften. 
När man tittar dem i ögonen då på damsgolvet så är ångesten o rädslan o sorgen borta, OM så bara för en kort stund. 

O musiken suddar ju bort alla gränser. Då finns det inga araber eller afghaner eller svenskar. Ej heller lärare eller elever eller rektorer. 

Alla är samma o den känslan är så sjukt härlig!❤❤❤

Det finns sååå många ord man kan använda för att berätta om musikens betydelser för våra invandrare. 
Men nu vaknade Lillfis bredvid mig här i sängen O skärmen lyser "starkt" i hennes ögon.. så lika bra att jag släcker ner för dagen. 

Gonatt o sov så gott
#1 - - carina modliba andersson:

När jag läser ditt inlägg i dag rinner tårarna på min kind.....förstår precis vad du menar, elever som åker hem o inte vill,,,en del vill inget annat än hålla sig fast på internatet <3 Kram ses snart <3

Svar: Usch ja, man vill ta hem varenda ungdom. 😔
Vi får hjälpas åt till hösten Carina!!❤
Nina Gustafsson