1-0 till Sverige betyder 1-0 till nina

Det finns inte många stunder som denna. Då Sverige sparkar boll i Ryssland står hela landet stilla. 

Visst är det väl märkligt?! Jag svär att tom kollektivtrafiken har "elfel" mellan 14.00-16.00 den 18 juni. 

Vi är på Eriksberg idag med jobbet. Vårt tidigare konferensrum har förvandlats till biosalong där mina hängivna kollegor dragit fram de majestätiska bruna skinnfåtöljerna två meter från storbildstvn.  

Bakom sitter vi andra med kaffe o Facebook. 

Grabbarna i skinnfåtöljerna pratar med varandra men ingen släpper blicken från duken. Ibland lutar de sig framåt för att hjälpa till. Ögonen lyser glädje men de låter jävligt arga. 

Vi andra gör som regeln säger. Vi skrek oxå "jaaaa!!" När Sverige satte straffen, o jag satte även upp armarna i vädret.  Precis som man ska göra. 

Men när de andra började planera Guldet började jag räkna dagarna i livscykeln. Har jag möjligtvis ägglossning nu?! Ni vet det gäller ju att passa på medan järnet är varmt! (Eller vad man nu säger..) 

Ett bra resultat ger en bra kväll, för då är han så lycklig så lycklig där hemma. O imån kväll åker han till de andra bollkallarna i Ryssland så han är ju redan som ett födelsedagsbarn där hemma. 

Är det nån kväll jag kan lura honom så är det ikväll. Han har tankarna nån heeeelt annanstans o går runt med ett leende. Idag är ALLT fantastiskt så idag gäller det. 💃🕺😁💑👈
Idag mina vänner ska det göras barn.