Strandhäng o fuldans!🌞💃

Idag har varit en bra dag!!! Elsie väckte mig 06..😲 jag gjorde en välling till henne i hopp om att hon skulle somna till den. 

Icke.  

Hon låg o försökte få kontakt med mig, men jag vägrade lyssna. Sen hör jag pappa ropa nerifrån källarn o jag skickade genast ner Elsie till honom. Fick ytterligare en timmes sömn. 😁

Efter frukost o allt fix med kläder, bäddning o tandborstning o allt det där, så gjorde vi iordning oss för dagen. Ines hade gått till mamma o varit ute med hunden efter frukosten, så henne hämtade vi upp. Vi åkte o köpte en present till Ingela då hon fyllt år, o sen körde vi till stugan. 

Det har varit sååå varmt Idag, så vi har varit nere vid sjön i omgångar. 
Moa med sin pappa o farfar. 😍
Bakom dom gick jag med en tjurig Elsie som bara hade EN hand att hålla i..😭

Pappa o Elise. ❤

Systra Mi!🤗😍

Såhär ser en sur Elsie ut. 😘

Vi stannade där hela dagen o åkte hem vid 18tiden. Det var 26 grader i vattnet o 126 (?) i luften. 

Ines stannade kvar o sover till imån. När vi kom hem duschade vi o gjorde oss ordning o sen drog jag o pappa till Östersjöfestivalen! Han ville se Rolandz o jag var inte svårövertalad! 
Vi strosade runt o satte oss med Langos o hamburgare på en trottoar o tittade på folk. Det ÄR ju så roligt! Vilka skumma människor det finns. 😂 skulle kunna sitta där en hel kväll. 
Jag brukar fundera på vilka som är tillsammans.  Villa som är nykära.  Vilka som är tillsammans men inte VILL bara tillsammans. Vilka som spottat i krukan o spelar onyktra. Vilka som spelar nyktra. Osv. 

Pappa o jag. ❤

Vid 21 var det dax för Rolandz på torget o det var fullt med folk! 

Han är ju så fantastiskt ful, o det var mysigt värre. Men JAG KAN INTE BEGRIPA HUR MAN KAN GÅ O LYSSNA PÅ MUSIK UTAN ATT SVÄNGA LITE PÅ HÖFTEN?? 

Stela tråkiga människor..😴😩
Usch för såna. 

Efter det var slut tog vi en öl i öltältet o sen åkte vi hem. Vi hade gärna stannat men var tvungen att hämta bilen  innan garaget stängde kl. 23, så då drog vi hemåt. 

Imån ska pappa o jag åka tåget in med barnen. Henrik ska spela Volleyboll i Saxemara. 

Nu är det natten.  Igen. 
God natt o sov gott!! 😘
#1 - - Sarah:

Va skönt att du kunde somna om :)

Svar: det är det bästa som finns..😉
Nina Gustafsson