"Ett kundmeddelande - Elsie väntar på sin mamma vid kassorna.."

Sitter ensam i soffan o tittar på en film. Är inte trött så jag kan lika gärna blogga. 

Pappa kom idag till oss från Västerås o ska stanna här en vecka. Hade helst sett att hans Britt-Marie oxå kommit men jag får se om vi kan ta en resa upp dit till hösten istället. 

Idag har varit en riktig tråkdag. Jag har bara städat, städat o städat. O handlat. 
Vi har ett extrarum nere i källaren som vi alla haft som sovrum. Det rummet är det rum som gästerna får när de är här. Ett väldigt tråkigt rum som dock har potential om jag bara satsar lite. 
O jag städar ju typ aldrig där om vi inte har gäster, men idag fick jag ge det ett ryck. 

Ines har lekt med Isse idag igen. Jag kände mig som en urtråkig mamma som bara städade o ville de skulle göra nåt kul, så jag skickade ut de två på picnic på Snäckebacken.  

Maja var här med en pytteliten bebis. 😍
Både Elsie o Emil (hunden) blev helt till sig! Emil är ju så överbeskyddande o lämnade knappt hennes sida. ❤

Elsie har varit med ÖVERALLT. Jag känner jag varit irriterad många gånger då jag varit stressad över att hinna med allt samtidigt som jag hade ångest över att vi inte gjort nåt vettigt IDAG HELLER. 

Sen har ungarna tjafsat med varandra. Tusen gånger.  

Iallafall. Nu är huset städat! Vi åkte o handlade, Elsie o jag, innan vi hämtade pappa på station. Fem minuter efter att vi kom in stack hon iväg med sin lilla vagn. Jag ropade men fick inget svar. Var inte speciellt orolig utan tänkte att hon dyker upp. 

Då hör jag i högtalaren "Ett kundmeddelande..  Flickan Elsie letar efter sin mamma o väntar på henne vid kassorna". 
Jag log o gick mot kassorna. Stolt som en tupp över att hon är så duktig o fått kontakt med personalen. När hon såg mig sprang hon mot mig med två paket stickersmärken i händerna; "mamma kolla!!! Dessa vill jag köpa!!!" ❤

Några minuter senare blev hon tokarg på mig då jag inte ville gå tillbaka o hämta en annan vagn åt henne. Hon ville ha "bilvagnen ". Hon blev arg o skrek o jag var lugn o lät henne vara arg. Jag sa till henne varje gång jag bytte avdelning men hon låtsades inte bry sig. Hon skrek "pappaaaa!!" Som hon alltid gör när hon är arg på mig. 

När jag hämtat mjölk ser jag en tjej sittandes på knä vid henne, o en annan kvinna stod bredvid. Jag stod på avstånd för att se vad hon gjorde. När jag hörde kvinnorna pratade om att säga till personalen sa jag bara lugnt;
- det behövs inte, mamma är här. 😊 
De båda kvinnorna började skratta o jag förklarade att hon var arg på mig. Tjejen såg nästan generad ut, men jag tackade dem för att de tog sig tid med henne. 

Elsie släppte inte min sida sen. Tokungen.  😍

Efter det äventyret hämtade vi pappa o sen lagade vi middag. Trots avståndet har barnen en fin kontakt med sin måfa!

❤❤❤

Henrik kom hem efter en helvetesdag på taket hos Henrik O. De hade fått slita häcken av sig med allt regn o han var helt slut! 
Hur kan man ha sån otur med vädret? Dessa veckorna var planerat sen månader tillbaka, o det har inte regnat på flera veckor, men NU! Just denna veckan har det varit störtskurar som gör det omöjligt för dom att fortsätta. De får bara vänta ut. Vi får helt enkelt se hur dagarna blir framöver. 

Ikväll lurade jag med mig ines att följa med ut med hundarna. Vi gick bort till mamma o Kenta o hämtade med oss Steffo. Ines var sur hela rundan fram till mamma, men sen blev hon glad igen. (Det går fort i svängarna!)

Vi tog med oss hundarna till Brunnsparken o gick inom skogen tillbaks. 


Vi har helt klart landets vackraste park!!😍😍😍

Jag har ångest över att hon blivit  så stor nu, men samtidigt är det mysigt att hon är mer o mer som en kompis o Vi umgås på annat sätt nu. Vi pratar om allt! 
Älskar denna ungen så löjligt mycket!❤
Min stjärna 🌟

Imån har vi planer, men inget fastspikat. 

Hoppas ni får sova gott inatt. 😍