Två skilda världar med bad 🏊

Sitter helt rödgråten i soffan.  Har varit på bio med Henrik o sett "Mamma Mia!" ikväll. Den var så vansinnigt bra o härlig, men jäkla vad jag grät på slutet!!! 
Jag grät så mycket så vi fick sitta kvar efter eftertexten o vänta ut folk i hopp om att gå ut osedda. Henrik bara suckade.

- Nästa gång ser vi film hemma. Man kan ju inte ta ut dig bland folk..😣😶

Ni som inte sett Mamma Mia - första filmen måste se den, o SEN ser ni denna! Så så bra!!!❤❤❤

Vi har haft två dagar med sol o bad med pappa. ❤
Jag har kommit fram till att jag uppenbarligen är en stadsbor o inte en lantis. Jag ÖNSKAR jag kunde trivas mer ute i den fria naturen, men icke. 
Jag hänger hellre i en galleria än vandrar i skogen. I gallerior finns det inga äckliga kryp som bits. 🙈

Igår, söndag, bestämde vi oss för att ta båten över till Karön. Det är så bra när vi har folk hemma som vill turista i Ronneby. Då hittar man ställen som man aldrig är på annars. Våra barn har aldrig varit på Karön, o när jag kom på det igår, så skämdes jag. 

Hur kan vi ha missat detta när man själv sprang där hela barndomen?? Jag bodde ju på Ekenäs större delen av barndomen o var ofta på ön. O man har ju varit ett otal gånger på fest där, när det begav sig. Men mina egna barn har tydligen inte fått uppleva den. 🙈

Iallafall så blev jag helt till mig när vi kom på idén.  Vi packade badkläder o Henrik slängde ihop gårdagens rester att ha till picnic. Ines ÄLSKAR picnicar! 

Elsie tyckte det var mysigt att åka båt. 😍
När vi kom fram bestämde vi oss för att äta först o sen bada.  
Det var jättemysigt. Den första kvarten.  Sen upptäckte vi myrorna. 🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜
Myror är egentligen inget jag ägnar stor tanke åt. Men på Karön är de gigantiska o illröda o kvicka o ÄTER människor. 
Jag svär, de gör det. Jag blev biten två gånger när jag satt på bänken, men fick vifta bort dom i smyg så inte barnen skulle bli rädda. Men jag kunde absolut inte njuta av stunden utan fick ha full koll på de äckliga krypen som var överallt. 

O när barnen sen tog av sig sina skor o skulle springa o leka lite kom först ines o pep att nåt sved på hennes fot, o strax efter kom Elsie skrikandes o stampade hysteriskt.  
Jag rusade bort till henne o fick NYPA av tre stycken från hennes fötter o ben. De hade satt sig ordentligt o jag fick småpanik. Efter det satt vi inte längre på bänken. Vi stod så vi kunde stampa ihjäl de jävlarna. 


Sen var picnicen slut, o jag ville egentligen hem. Ines bestämde sig för att hellre sparka boll med Henrik, men jag o Elsie bytte om, o pappa placerade sig på en filt på stranden. 

Stranden var fin, men två meter ut i vattnet var det stenigt o fullt med sjögräs. Vi gick på bryggan o såg att det var snuskig botten hela vägen ut. Vi frågade en liten kille som badade, o han sa att man inte kunde sätta ner foten för det var så äckligt. 
Elsie gick från sida till sida o sa "ööörk!!" 
Ingen av oss ville bada, men vi fick kontakt med en annan kvinna o hennes barnbarn o Vi hjälpte dom bygga sandslott.  

Vi gick sen o tittade på båtar i väntan på vår båt hem. 


Varken jag eller tjejerna har nåt behov av att återvända dit. Inte för bad iallafall..
När vi kom hem ringde vi mamma o bjöd hem dom på grillat på kvällen. 
Inte ofta som ungarna får umgås med mormor o morfar samtidigt!❤

 Idag åkte vi ut till Brunnen o badade, jag pappa o barnen. Milla var oxå med. Jag insåg att jag verkligen verkligen verkligen föredrar detta betongfundament istället för hala stenar o sjögräs.. 🙉
 

Vi hängde där bara ett par timmar sen åkte vi hem för att få en eftermiddag i trädgården. 
Men det blev så stissigt för vi var alla hungriga o jag hade glömt att ta fram mat.  Eje kom med barnen en stund o ines skulle iväg till en klasskompis. 

Jag stekte till två korvar med bröd till ines för mina jäkla kycklingar låg stelfrusna på diskbänken. Ines hade sett fram mot den här kvällen, för klasskompisen är en kille som bjudit hem ines o en annan tjej o tre killar. De skulle ha filmkväll. 😍
Jag frågade henne hur det gick när hon kom hem, o hon så kaxigt att det var "ok". Men jag såg på henne att hon var generad o hon satt o smålog drömmande på toan. 💏 Min pärla! ❤❤❤

Medan hon underhöll pappa ikväll o hjälpte honom passa Elsie, så var vi ju då på Bio. 
O återigen - ni MÅSTE se Den!!! Jag log hela filmen innan jag bröt ut i tårar. Stabil människa..🤔

Nu måste jag sova. Imån efter frukost ska vi iväg till Karlshamn o hälsa på min farbror. 😊

Gonatt