Bakken levererade igen!!!!

Ikväll blev Henrik o jag "barnlediga" innan 20.00!! Ines sover hos Anna o Peter, o Elsie somnade till sagan strax efter vällingen tog slut. Vi firade det med att vattna blommorna ute o varsin drink. 😜
 
Hörni, vi har haft en såååå härlig helg!!!!! En helg jag kommer leva lääänge på. 😀  Fantastiskt väder, fantastiskt, sällskap o glada underbara ungar! O jag säger bara 😍 B A K K E N 😍  SOM jag älskar denna nöjespark!!! Jag kommer åka dit MINST en gång per år. Var ju där förra året, o det var lika bra då. 😊
 
Vi var totalt 11 stycken som åkte dit. Martin o hans Alva o Norah, Henrik, jag o tjejerna, Lisa o Henrik o deras Liam o Tove. Vi lånade Anna o Peters bil o åkte tillsammans med Martin o hans tjejer. Lisa o Henrik körde strax framför oss men var framme långt innan. Vi hade nämligen en liten donna (Elsie) som var "supertörstig!" o drack upp halva vattenflaskan på kort tid, så henne fick vi sätta att kissa i ett dike, o strax innan bron kräktes hon. Lilla stjärnan.. 💗
 
När vi kom fram mötte vi upp de andra o åt medhavd lunch innan vi gick in. Sen var det åkband på o kissestund i förebyggande syfte. Sen den klassiska startbilden. 
Elsie tyckte det var jobbigt att bära kjol (?), så hon entrade Bakken i endast trosor. Hoppas dessa ideer försvinner innan hon fyller 15.. 🙈
 
Sen var det fullt ös i flera timmar! varför jag älskar Bakken är ju för att det finns karuseller för alla åldrar, o det är aldrig några köer, hur mycket folk det än är. Man viker ju bara in till en karusell som verkar rolig o nån minut senare är man klar. Det gör ju att man hinner åka hur många som helst under en dag! Så så roligt 🙌
 
Jag har ju sån fruktansvärd höjdskräck, men äääälskar snurr, så jag åkte allt utom Bergbanan o Ulven. Lisa o Liam åker allt utom just snurr, så vi sa vi skulle turas om med de små barnen. MEN det behövdes inte, kan jag säga. Tove, 5 år o Norah 6 år, åkte ALLT som de fick åka! Alla ungarna var helt galna o var inte rädda nån gång. Här åker idioterna Bergbanan. O jag hade småpanik över våra ungar..
Tove o Norah längst fram. 😱🙉
 
De slängde upp min Elsie i det lilla Uppskjutet som är för mindre barn. Den tyckte hon INTE om, o hade munnet i ett sträck hela tiden, o rörde inte en min.. 
 
Det var en del karuseller som Elsie ville åka, men hon var för kort. Men några fick hon ju lov att åka. 😍
 
Ankan med pappa o Grodan med Lisa. 😍
 
Det som är så skönt med detta gäng är att alla ungarna är allas ungar. Alla höll koll på alla o ingen unge är mammig eller pappig, utan de tyr sig till vem som helst. O speciellt Elsie ÄLSKAR ju både Martin, Farbror Olsson (Henrik Olsson) o Lisa. 
Här hittade jag henne ståendes bredvid Martin som fotade vid nån karusell. Det skulle ju hon med göra. 💗
 
 
Efter en stund hämtade vi en skrinda som vi drog med oss hela dagen. O efter ett par timmar i parken så blev hon tröttare o tröttare o till slut knölade hon ner sig o somnade.. 
 
 
 
💗
 
De stora barnen, Liam, Alva o Ines fick springa själva, men vi bestämde tider o platser där vi skulle mötas upp. Det gick väl sisådär, men vi fick med oss alla ungar med oss hem iaf.. 😉
 
Alva 😍
 
Lisa o hennes Liam 😍
 
Alva o Ines 😍
 
Liam passade oxå upp på Elsan.. 😍
 
Parken var till för både stora som små.. 😁
Henrik o Lisa springer ikapp på stubbarna.. 
 
O här är coolaste bilden på De Tre musketörerna.. 
Min Henrik hade hetsat dem med att tävla i hur många loopar de kan göra i en flygplanskarusell.. 
Tror de körde 4 rundor under dagen, o först efter sista rundan hade min Henrik vunnit över de båda. Han var knappt stolt alls.. 🙈
 
Glasspaus 
 
 
 
Jag förstår inte hur, men alla ungarna fastnade för tråkkarusellen som bara går runt runt på stela hästar.. 
Här hängde de flera rundor o till slut fick vi stoppa dom. 
 
O här är helgens finaste bild som blev på härliga Tove.. 
Hon bara dök upp bakom trädet när jag gick o fotade.. 💗💗
 
Vi var på Bakken till klockan var 21. Precis innan vi kom till entren kom Lisa o jag på att Liam o Elsie ville åka en Nyckelpigebergbana, så vi slank in genom grinden o visade våra band. Då ser jag till min förskräckelse att jag tagit fel grind o istället hamnat i Mini pariserhjulet!!! JAG AVSKYR HÖJDER!!!! jag fick panik o ville ångra mig, men han bara skrattade åt mig, o man vill ju inte vara feg inför barnen. Särskilt inte när minsta är TRE. 
 
Jag tryckte in mig i den pyttelilla vagnen tillsammans med Lisa, o barnen satte sig i vagnen efter oss. Jag satte ansiktet i händerna o bad till Gud att det snart skulle vara över. Jag hör Lisa o Liam fnittra åt mig, o jag kände mig svettig o darrig.
Tittar man på detta hjul, så ser det ju töntigt ut. Men jag blir ju superskakis när jag kommer upp i höjd, o detta går saaaakta saaakta o tar ja fan aldrig slut. Varje gång man kommer ner tänker man "NU!", men sen fortsätter skiten ytterligare ett varv. Ååååhh, vad hemskt! 
 
Elsie fick sen åka Nyckelpigebanan o den blev ju hennes favvis så den åkte hon nog 5-6 ggr i ett svep. 
 
Henrik o Lisa åkte hem till Ronneby på kvällen, men vår bil fortsatte till Landskrona, till henriks syster Maria o hennes Micke. Maria mötte oss med varsin Pina Colada där hemma, o vi slängde de små barnen i säng. Vi satt  uppe en liten stund o sen lade vi oss. Henrik, Martin o Micke fick sova i två timmar innan deras väckarklocka ringde. De hade bestämt sig för att "passa på" att åka till Tyskland o handla öl. 🤡
 
Maria åkte till jobbet på morgonen o jag gick upp med barnen. Jag fixade frukost o sen var det bikini på o direkt ner i poolen! 
Här hängde vi en timme innan jag lurade upp dem o mutade dem med en runda i skogen. Det var jättehärligt att bada men jag fick ju passa upp på elsie heeela tiden eftersom hon inte har förstånd att förstå att hon hamnar under ytan ibland o hon bottnar inte där när hon tar ett steg ut från avsatsen.. Så vi gick "lansgång" runt runt runt i säkert 17 varv, o vi var säkert i vägen hela tiden. Men så fick det bli o alla var nöjda. 
 
I skogen har de en motionssslinga som ines o jag sprang runt i förra året, Så hon visste att det fanns massor av hallon o björnbär där. 
 
 
 
Norah är lite mittemellan tjejerna. Alva o Ines är ju 9, Norah 6 o Elsie 3. Norah vill ju helst vara med de stora tjejerna, men vill ju inte heller säga nej till Elsie som är på henne. O ines tycker norah är för liten för dem, så man får passa upp så det blir rättvist. 
De stora fick lov att hjälpa de små med bären o delade med sig.. 
 
När vi kom hem var det en timme till i poolen innan papporna kom hem. Jag hade planerat att de skulle ta över passandet med Elsie, så jag kunde sola lite. Men det kom hem tre vrak, så jag knep igen. 
 
Efter lunch hoppade de i en sista gång o framåt eftermiddagen packade vi ihop o åkte hem. 
Vi åkte inom EKO-hallen i Kristianstad, o jag tittade efter födelsedagspresenter till Elsan som blir tre om ett par veckor. 😍
Jag hittade en gigantisk mjukishäst för ENDAST 299:- som jag bad henrik springa ut till bilen med innen Elsie såg den. Stötte såklart på motstånd eftersom "hon redan har 1000 nallar". Jag frågade då snällt min man vad vår dotter behöver o som hon INTE har. Såklart att hon inte BEHÖVER en gigantisk häst, men det blir fint på golvet i hennes rum.. 😜😍 o det är väl ändå huvudsaken, eller?? 
 
Jag vann o han sprang ut med hästen. Hon kommer bli så glad så. 
 
Kvällen hängde vi med Julia o Kasper som kom o kollade film. Ungarna var slut o vi var slut. Henrik somnade till filmen, på golvet i vardagsrummet o sov där till 06 på morgonen. 
 
Två fantastiska o härliga dagar med bästa vänner var nu till ända, o jag kommer som sagt leva på de länge länge. 💗
 
Nu säger jag god natt o välkomnar semestervecka nummer två. 
 
#1 - - Sarah:

Så roligt o va på tivoli :)

Svar: ja, verkligen!!!!🤗
Nina Gustafsson