Nytt år o nya planer

2018. Nya siffror som kommer sätta mig i skiten fram till mars-april, först då börjar jag vänja mig vid det nya året. 
 
Nu har vi passerat både semester, jul o nyår, o vid denna tiden går jag in i nåt slags religiöst mantra (heter det så??) då jag funderar över livet, jobbet, framtiden, familjen etc. De sista dagarna har jag tagit ett flertal beslut, o inget passar ihop med det andra;
 
År 2018 ska jag satsa på träningen. Jag ska även skaffa ett barn till (men henrik vill det ej), jag ska börja skriva på en bok, jag ska tatuera mig, jag ska börja läsa (eftersom det låter så mysigt när folk säger att de läser), jag ska börja använda tandtråd, jag ska börja borsta tänderna på hundarna, jag ska börja träna hundarna mer seriöst, jag ska städa iordning i källaren så henrik kan renovera, jag ska börja sätta upp saker på väggarna, jag ska framkalla lite foton (har gjort det EN gång på 9 år..) jag ska byta ut min garderob, jag ska byta ut mina gardiner.. 
 
Jag frågade henrik vad han hade för plan för året, o det var att vara klar invändigt med renoveringen. 
 
Vi har även en annan plan, som jag försiktigt presenterade för henrik, men som han nappade på direkt. Vi har bara pratat lite o googlat, så jag tänker inte avslöja något än. ;)
 
Men NU är ledigheten slut, o jag fick en vecka hemma efter Marocko, innan verkligheten var ikapp med jobb o skola. Ungarna o Henrik har varit sjuka i omgångar, så vi har vabbat två dagar denna veckan. men idag fick de gå, o de var båda glada som fick träffa kompisarna igen. :) 
De har ju verkligen inga problem att roa sig här hemma annars. Ines har hittat en ny serie "Klassen" som handlar om ett gäng kompisar på högstadiet, o alla intriger som finns där. Sen leker hon med Elsie, eller håller på med mobilen. 
Elsie har sprungit naken i tre veckor nu. Hon har sällan blöja på sig utan springer på toa eller pottan. Skitduktig är hon! Hon pratar konstant, sjunger o fjantar heeeela dagarna. 
 
Båda ungarna har varit hemskt dryga på nätterna den sista veckan. Febern har ju gjort sitt naturligtvis, men henrik o jag har knappt sovit ensamma en hel natt. Antingen sover en unge hos oss, eller sover vi hos dem. Nån natt sov Elsie o jag i soffan o de andra två i vår säng. I ett par nätter har Elsie börjat vid 03 på natten med ursinnesutbrott som tar en halvtimme att lugna, o sen vaknar hon till o från. Då är det sparkar varvat med kramar, o man pendlar mellan tysta pareranden med armarna, sjungande o smekande, smygandet på fågeln i trädet utanför fönstret (fågeln har byggt ett hus i vårt träd o fantasin har inga gränser) etc etc. Man får prova allt o man får vara nöjd med de timmar sömn man får. ;)
 
Imån har jag tagit föräldrarledigt. Ines ska bjuda Alva på bio för sina presentkort hon fick i julklapp, o Elsie o jag ska strosa på stan under tiden. 
 
Men nu är det god natt!