Jag hatar dig, Bacillusken.

Nu börjar vi tröttna på de där bacilluskerna. På riktigt. 
Vi är inne på tredje veckan nu där vi varit halvkrassa alla fyra, men mest barnen. Sömnen har varit kass då vi fått springa upp o ner o tröstat o burit.  Vi har sovit på lite olika platser, med varsin unge. 

 I helgen, från fredagen mådde jag skit med feber o halsont. Var säker på att det var halsfluss. Men jag blev bättre på söndagen o nu är jag bra igen!
I måndags var skolan stängd o mamma skulle ha Elsie. Men söndagskvällen vaknade hon jättesnorig o hes o klagade på halsont.  Eftersom mamma blir superdålig av barnbaciller så beslöt jag mig för att vabba på måndagen. Hon var naturligtvis pigg under dagen så vi för runt o letade klappar till helgens firande. 

Imorse upptäckte vi en blodfläck på hennes krage o vi undersökte hela henne. Inget sår o hon hade inte ont nånstans. Henrik ringde 1177 o de sa vi kunde va lugna. Men jag kommer ha extra koll på ungen! 

Nu ligger hon bredvid oss o jag lyssnar på hennes djupa andetag. Hon fick in värsta karatesparken på min hals när jag skulle böja mig fram o trösta henne för en stund sen. Slagpåse är bara en av alla de roller man får spela som förälder. Bara att gilla läget. 

Vi får ge igen när vi är äldre sen. Vi får räkna alla slag o alla otacksamma kommentarer, o ge igen när de minst anar det. Om en sisådär 50år.. 🤔

Puss o gonatt! 
#1 - - Pappa Åke:

Nina, barnen blir knappast snällare med åren. Istället för slag och sparkar, så blir det verbal misshandel av föräldrarna.

Svar: Ja du vet hur man triggar igång folk, o speciellt mig. Men jag hoppas vi får en lugn helg utan diskussioner.
Nina Gustafsson