Mello, VAB o sexy selfies

Varje gång jag mår lite dåligt o kanske har lite ont i huvudet eller nåt, så tar jag alltid en selfie o lägger ut den. Jag tar ALDRIG selfiesar annars för det känns så töntigt att sitta o knäppa bilder på sig själv. Jag idiotförklarar alla som sitter o kämpar med den perfekta bilden på sig själv. 

MEN när jag har ont i huvudet, som nu ikväll, DÅ får jag alltid ett behov av att ta en bild för att visa er hur synd det är om mig. Man ska se lidandet i min blick. Nu mår jag inte jättedåligt utan bara lite tung i huvudet. Men det räcker för att jag ska längta efter mamma. 
Det jag oxå vill att ni lägger märke till är mina nya fina sängkläder, som jag ÄLSKAR! Jag är sängklädersnarkoman. Måste alltid sno me mig ett par när jag är på IKEA. 

Det är ju inga läckra bilder. Inga sexy.  En gång i tiden gjorde Henrik o jag sånt. Skickade sexy bilder till varann. (Eller jag gjorde). Detta har han påmint mig om för inte så länge sen. Han sa det me en hint men ångrade sig när han såg min blick. 
Jag hänvisade honom till Internet där det finns många fina tjejer. Eller kan han få några av mina jagmårdåligt-bilder. När jag ligger i mina IKEA-lakan.😨 🤳

Idag är det tisdag o jag har jobbat. Igår vabbade jag då Elsie hade feber på natten o lite på söndagen. Men hon var kry igen igår. 
I helgen  var Henrik o jag i Skåne o firade hans syster o man som fyllde 50 båda två. 
Vi var 6 par o firade på Smygehamns Havsbad. Det blev en helg som kom att gå till historien o kan omöjligt beskrivas i ett blogginlägg. 

Vi träffades på hotellet kl 15 för fördrink o snacks intryckta på Maria o Mickes hotellrum.  Maria hade gjort iordning en frågesport. 
Sen gjorde vi oss iordning till middag nere i restaurangen. Det var Mellotema o en tjej från Så ska det låta höll i underhållningen.  Skiiiitbra var det!! Vi fick varsitt sånghäfte o alla inklusive svärfar skrålade. 😂
Sen tittade vi på Mellon på storbildstv medan alkoholen flödade.  Efter Mellon försvann de flesta gästerna o till sist var det bara vi kvar. Vi höll låda o tyckte vi var helfestliga men det tyckte nog inte våra servitörer. 🙈
De tog sista beställningen vid 24 o sen fick vi gå. 
De sa gonatt o vi gick upp till den RIKTIGA festen som även den var på Maria o Mickes rum. 

OMG. 
Vi satt i fönster, i sängar, på skrivbordet. Vi var på samma fest men alla var i sin egna bubbla. Några sjöng o trodde att de andra lyssnade. Några letade efter Martinas mobil. Några var bartenders. Några tröttnade o gick o la sig. 
Svärmor satt i nattlinne på en stol o knaprade nötter från en papperstallrik. Hon muttrade om att hon skulle behöva dela rum med svärfar vilket hon inte gjort på flera år eftersom han snarkar. 

Daniel så han kunde offra sig o svärmor var lättad. 
Men rätt vad det var upptäckte man de båda i olika  rum sovandes i sina sängar o svärmor började grymta igen. 
Då offrade sig Henrik o alla var nöjda. Svärmor o jag smög in o la oss i vårt rum o Henrik fortsatte festen med systrarna. Han sa han behövde supa ner sig för att kunna sova med papsen.. 

Dagen efter var det blodfläckar i korridoren o vid frukosten fick vi se filmer på systrarna som bland annat besökt gymmet. Ingen av dom har ens varit i närheten av ett gym innan. De gav järnet o försökte instruera varandra o de tyckte verkligen att de var superduktiga. De tog det högst seriöst o man ser att de verkligen kämpar o stöttar varann. De vrålar, spottar i händerna för att få bättre grepp, har kämpaglöd i blicken o är gravallvarliga.🏋 O det bästa av allt är att de vägrar släppa sina handväskor..! 

Varför har de väskan med sig till gymmet???

Vi skrattade så vi grät till denna videon. O alla bilder.. 😂🤣

En sjukt rolig helg som vi kommer minnas lääänge!!!


Med kvällens tyckasyndombild säger jag godnatt o hoppas på en hel natts sömn utan barn.  Puss