En ledig dag i hoppborgen!

Säga vad man vill om lilla Ronneby, men vi satsar mycket på våra små! 

Nu på sportlovet har de haft aktiviteter lite överallt men jag har siktat in barnen på dagens aktiviteter i sporthallen. De hade fyllt den stora A-salen med en massa hoppborgar o det var ungar ÖVERALLT. Jag tog med Isak ines o Elsie dit o de var i himmelen.  Ines o Isak sprang runt själva, o jag fick med elsan. 

Aktiviteterna var egentligen för skolbarn o inte för småsyskonen, men jag chansade o hoppas att vi inte var i vägen allt för mycket. 🙈
Vi var uppe o pausade i cafeterian ett par gånger, men annars sprang de i nästan tre timmar innan jag behövde hem. Ines o Isak fick lov att stanna kvar ytterligare några timmar o fick sen gå själva hem. Det var stort för min stora tjeja! 

Jag stod o spanade på kaoset av kids som var överallt. 95% trodde de var ensamma i hallen. De springer, kastar sig, hoppar, hjular o slår kullerbyttor i 190km/h utan att ens slå en tanke på att det kanske sitter en annan människa på andra sidan. 

Jag ÄLSKAR ju denna sortens arrangemang eftersom jag anser att alla barnaktiviteter ska vara gratis så alla barn har samma förutsättningar för lek o stoj o stim.

Elsie var så slut sen så hon däckade i bilen på väg hem. 😊

Ikväll var ines, jag o Julia bjudna på VIPkväll för nyöppnandet av vårt nya Dollarstore! Det var goa Annett som bjöd oss o det var riktigt mysigt att strosa runt där. Det blir många fler rundor dit! 

Imån kommer lillebror till Ronneby. 🤗😍 Han o Henrik ska byta golvet i stugan i helgen. Så imån ska Anna o jag ut o måla lite. Det lär va sviiiinkallt men så får det bli. 

Gonatt gott folk!