Allas vår gympaBritta 🏋👊💕

Denna termin har vi skippat friidrotten för att testa på gymnastik istället. 
Hon vill träna för Ronnebyflickorna då Tilda tränar där. Jag har då försökt få tag på någon ansvarig, utan resultat. Alla kontakter på hemsidan går till Britta - en gammal GAMMAL dam som snart blir 99 år gammal o som liksom "är" hela Ronnebyflickorna. Hon är hjärnan bakom allt o man ser henne fortfarande i bollhallen ibland. Hon kommer överleva oss alla. 🤤

Jag mejlade dom i förra veckan men fick aldrig svar. Jag ringde ett nummer i tisdags men fick inget svar. O så idag svarade hon äntligen. Britta. 

Jag satt på jobbet när jag ringde o jag tror hela skolan hörde vårt samtal. Hon hör ju inte. 
Hon sa vi kunde börja på torsdagarna, att vi kunde gå dit redan idag. 
Sagt o gjort, jag avslutade tidigare o hämtade Kidsen. Hem o bytte om o sen var vi i hallen 16.30. 
Ines var blyg som vanligt men vi kände igen flera av tjejerna. 
De två ledarna suckade lite när jag berättade om samtalet med Britta o de förklarade att det var fullt i torsdagsgruppen men vi var välkomna på onsdagarna istället. Detta hade de förklarar flera gånger för tanten, men hon vägrade tydligen ta in det. 

Men ines var med idag o det verkar perfekt för henne! Hon tisslade o tasslade med en av tjejerna o jag såg på ines kroppsspråk att det var en relativt ny bekantskap. Jag ÄLSKAR att titta på dessa ungar. Man ser direkt vilka som inte känner någon, o vilka som hänger ihop. O jag skulle sååå vilja höra de små diskussionerna i kön till mattan. Vad pratar man om när man är 9 år?? Skolan? Kompisar? Middagsrecept?? 

Medan de tränade spelade vi boll uppe i korridoren. Idag var jag förberedd. En boll o riskakor fick underhålla min Elsie. ❤

Efter träningen åkte Henrik o badade med Martin på spa. Vi andra åt en mysig middag runt köksbordet o sen badade tjejerna o sen var det läggdags. 

Eller inte. Henrik badade på spat o vi andra skulle ha en mysig middag. Men middagen dög naturligtvis inte åt min stora dam så hon protesterade länge o högljutt trots att jag bad henne vara tyst. Hon måste alltid smågrymta. 
Hon tjafsade som värsta tonåringen så till slut åkte hon in på rummet. Elsie fick sen ta sitt bad, ines o jag pratade ut o sen var det läggdags. Ines vände o blev glad sekunden efter vi pratat ut. Mycket märkligt. Hänger aldrig med i hennes svängningar. 

Jag har jobbat med ungdomar i fem år nu, o tycker att jag hanterar konflikter hyfsat bra. Men min egna unge? Hon kan göra mig skogstokig. Samtidigt som hon är bäst. 
Som nu. Nu sover hon i min säng o jag ska snart samla in hennes pinnsmala armar o ben, knyckla ihop dem i en hög o lägga allt i min famn. Jag ska mysa o njuta hela natten för att sen få en avlusing imån bitti då det är dags att vakna. 😴

- god morgon hjärtat..dags att vakna..

- iiineees.... God morgon..

- älskl..

- Men jaaaaaaaaaa!!!! SLUUUUUTAAA!!!!🦂

Man ser ut som en hockeymålvakt med sidenhandskar när man väcker henne. 🥊

Men Som sagt. Nu ska jag in o njuta. O lyssna på hennes snusande. 😍😪#1 - - Anonym:

Kul att hon börjat gympa igen. Kanske "fel" gympa enligt mig... hihihi... men alltid kul med gympa🖒.